MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
Vidéki rádiókban, Budapesten pedig city light kampánnyal népszerûsítette Hévíz városát a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület. A szervezet emellett új, szlovák nyelvû invitatív kiadványt is megjelentett, valamint pályázatot nyújtott be egy olyan film elkészítésére, amely a térség turisztikai attrakcióit mutatja be. A részleteket megtudhatják a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület legfrissebb, decemberi hírleveléből.

HÍRLEVÉL 2009. december

City light plakát kampány
A téli kampány keretében novemberben 100 helyszínen jelentek meg Budapest utcáin hévízi city light plakátok. A konkrét szállás árakkal (vendégszobában 3.000 Ft / fő/ éjtől, hotelben 12.500 Ft/ fő/ éjtől) megjelenő plakátoknak jó volt a fogadtatása, így a továbbiakban is árak feltüntetésére fogunk törekedni az általános város imázs hirdetésekben.
A mellékelt fotón a Ferihegy repülőtéren elhelyezett 4 db plakát egyike látható.

Vidéki rádió kampány
Nagy sikerről számoltak be a vidéki rádiók szerkesztőségei, ahol november első hetében zárult a 2 hetes hévízi nyereményjáték. Győr, Székesfehérvár, Debrecen és Kecskemét rádióiban összesen 64 felajánlott nyereményt osztottak ki a kvíz kérdésekre helyesen válaszoló hallgatók között. A játékosok válaszaiból kiderült, hogy a többség jól ismeri Hévízt és a gyógytó különleges jellemzőit. Több nyertes már felhasználta a nyereményét és tagjainknál vendégeskedett. Ezúton is köszönjük a felajánlott nyereményeket, amik nagyban hozzájárultak a kampány eredményességéhez.

Pályázat film készítésre
Az egyesület pályázatot nyújtott be a LEADER pályázati felhívás keretében térségi marketing tevékenységre. A pályázat célja átfogó turisztikai film készítése, ami a hévízi kistérség mellett a zalaszentgróti kistérség turisztikai attrakcióit is bemutatja. A pályázat 4 millió forint összköltségvetésû, amiből 3,2 millió forint támogatásra pályáztunk. A film elkészítése mellett DVD megjelentetését és sokszorosítását, valamint a térséget lefedő túratérkép készítését is tartalmazza. Eredmény 2010 áprilisára várható, a megvalósítás 2010 júniusában indul, nyertes pályázat esetén.

Letölthető a szlovák Hévíz kiadvány
A Magyar Turizmus Zrt. szlovákiai külképviselete örömmel vette a hévízi invitatív prospektus szlovák nyelvû változatát. Elmondásuk szerint eddig nem állt rendelkezésükre ilyen átfogó és bő szlovák nyelvû anyag Hévízről, ezért nagy könnyebbséget jelent a számukra már a digitális változat is. Ígéretük szerint hamarosan elhelyezik honlapjukon a www.madarsko.sk oldalon a letölthető kiadványok között.

2010-ben ismét Balaton7
A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága a 2010-ben is meg kívánja rendezni a BALATON7 elnevezésû programsorozatot. A 2009-ben először megszervezett, a régió előszezoni turisztikai kínálatának népszerûsítésére és ezen keresztül az előszezoni vendégforgalom élénkítésére létrehozott rendezvény keretében május 9-17. között 9 napon át, 43 településen több mint 120 program várta az érdeklődőket, az akcióhoz pedig kedvezményes szállásajánlatok, kuponakció kapcsolódtak.
Az idei tapasztalatok felhasználásával, valamint szem előtt tartva a Fesztiválok Éve tematikus év szakmai célkitûzéseit készülnek a jövő évi rendezvényre. A Balaton7 várható időpontja: 2010. május 7-16. A csatlakozás feltételeiről, valamint a részletekről hamarosan bővebb tájékoztatást ad a Balatoni RMI.

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)