MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
A Hévíz Turizmus Marketing Egyesület legújabb, márciusi hírlevelében olvashatnak a budapesti Utazás 2009 kiállítás tapasztalatairól, a szervezet nemrég lezárult city light kampányának eredményéről, valamint térségi partnertalálkozójáról. A részletekről itt tájékozódhat!

HÍRLEVÉL 2009. március

Sikeres volt az Utazás 2009
A Hévíz Turizmus Marketing Egyesület idén is képviselte városunkat 2009. február 27 - március 1 között a budapesti Utazás 2009. Kiállításon. Az idei vásáron az attrakció könnyebb megtalálása érdekében, és a régiós szintû gondolkodás szellemében a Balaton régió térségi standján belül jelent meg Hévíz, saját arculati elemeit megtartva 80 m2-en. A térségi megjelenés sikeres volt, az idei évben közel háromszoros mennyiségû egyesületi prospektus fogyott, mint tavaly. Az egységes kiadványok mellett - szálláskatalógus, invitatív prospektus, egészség és wellness kiadvány - megtalálható volt a kistérségi prospektus is (amiben a 2009-es év kiemelt rendezvényei is szerepelnek) valamint tagjaink egyéni prospektusai is.
A standon a klasszikus tófürdő tornyos megjelenést alakítottuk ki, a városra jellemző türkiz színvilággal és a 4 évszakot bemutató fotóanyaggal.
A Hévíz Turizmus Marketing Egyesület a következő társkiállítókkal volt jelen:
- Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Kht.
- Hévízi Szobakiadók Szövetsége
- Danubius Health Spa Resort Aqua****, Danubius Health Spa Resort Hévíz ****superior
- HM Állami Egészségügyi Központ Hévízi Rehabilitációs Intézete
- Hotel Európa fit****superior
- Hunguest Hotel Helios ***superior, Hunguest Hotel Panoráma ***
- Majerik Gyógyszálló ***
- NaturMed Hotel Carbona****superior
- Rogner Hotel & Spa Lotus Therme*****
Az attrakciók és a kvízjátékok lebonyolításában a társkiállítók aktívan részt vettek, így nekik is köszönhetően folyamatosan nagy érdeklődés volt a standunkon. A vendégeket elsősorban a kedvezményes üdülési lehetőségek és a kiegészítő programok érdekelték.


Országos city light plakát kampány
Véget ért az egy hónapig tartó országos city light plakát kampány, amit Budapesten, Győrben, Debrecenben, Szegeden és Miskolcon láthattak a járókelők. 150 db city light plakát hirdette Hévíz városát, aminek hatására számos pozitív visszajelzést kaptunk szakemberektől és vendégektől egyaránt.

Térségi partnertalálkozó
Az Egyesület kezdeményezésére és aktív részvételével térségi partnertalálkozó került összehívásra 2009. február 20-án a hévízi Városháza konferencia termébe. A találkozó célja volt, hogy megismerjék egymást a településeken a turizmusban dolgozó önkormányzati és turisztikai egyesületi szakemberek és elősegítse a települési turisztikai projektek összehangolását. A találkozóra meghívást kaptak a Hévízi Kistérségi Társulás önkormányzatai, valamint Balatongyörök, Gyenesdiás, Keszthely, Vonyarcvashegy és Zalakaros polgármesterei, az önkormányzatok idegenforgalmi bizottságai valamint a turisztikai egyesületek elnökségei, választmányai és titkárai. Közel 50 szakember fogadta el meghívásunkat és vett részt a szakmai beszélgetésen. A résztvevők között egyetértés volt abban, hogy nagyobb összefogás és a programok összehangolása szükséges, a vendégek érdekében.

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)