MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
Megjelent a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület októberi hírlevele, melyben többek között új programokról és a debreceni wellness kiállításon, valamint a Leader akciócsoportban való részvételről is beszámol a civil szervezet. Olvassa el Ön is!

HÍRLEVÉL
2007. október


Kirándulás a boldog békeidők Hévízére
A Hévízi Turizmus Marketing Egyesület kezdeményezésére különleges attrakcióval bővül a város turisztikai kínálata. A Festetics György Mûvelődési központ közremûködésével rendszeres történelmi sétakirándulást szervezünk, amelyik a Boldog Békeidők korának hangulatát idézi vissza. A Tourinform irodától induló sétán a bel –és külföldi turistákat térítésmentesen kalauzolják az erre az alkalomra korabeli jelmezt öltő, helyi, szakképzett idegenvezetők, akik a magyar mellett angol és német nyelven is részletes információkat kínálnak a fürdőváros históriájáról, a belváros nevesebb középületeiről, építészeti, helytörténeti értékeiről. Az érdeklődők látogatást tesznek a Hévízi Helytörténeti Gyûjteményben, a múzeum orvosi szobájában, és megtekintik a gyógytó környékét is. A magyar nyelvû szakmai információkat dr. Szarka Lajos helytörténet-kutató, a mûvelődési központ igazgatója osztja meg az alkalmi hallgatósággal. Időpontok:
Október. 4. (csütörtök), 13. (szombat), 18. (csütörtök), 27. (szombat)
szombatonként 14.00 óra, csütörtökönként 15 óra

Zenés Vasárnap programsorozat
Mivel egyesületünk célul tûzte ki, hogy városi rendezvények szervezésében részt vesz, ezért szeptember közepén elindítottuk a Mûvelődési Központtal közös szervezésben a zenés vasárnap programsorozatot a hévízi sétálóutcán. Vasárnaponként 15.00 órától különböző stílusokban mutatkoznak be környékbeli együttesek. Így hallhattak már jazz és reneszánsz zenét is az arra-járó vendégek. A program nagy népszerûségnek örvend, több százan élvezik a vasárnapi térzenéket. Alkalmanként változik a koncertek szponzorálója, így első alkalommal a Mûvelődési Központ, második alkalommal egyesületünk, október 7-én a Hotel Európa Fit, október 14-én pedig a Hévízgyógyfürdő Kht. támogatja a programot. A sorozathoz további szponzorok jelentkezését várjuk az info@hevizmarketing.hu e-mail címre.

LEADER akciócsoport
Egyesületünk alapító tagként vesz rész a hévízi LEADER csoport munkájában. A LEADER program a vidékfejlesztést tûzte ki céljául, aminek elérése érdekében 1 – 1,5 milliárd forintos forrást biztosít a nyertes akciócsoportoknak. Egyesületünk részt vesz a térségi fejlesztési program kidolgozásában, így hozzájárul a program sikerességéhez.

Thermal & Wellness 2007 - Debrecen
2007. szeptember 28-29-én került megrendezésre a debreceni szakkiállítás és vásár, ahol egyesületünk munkatársai képviselték Hévízt és tagjainkat. A Balaton standon a régió koncentráltan mutatta be őszi és téli kínálatát. A stand attrakcióját a Hévízgyógyfürdő Kht. masszőr munkatársa biztosította, aki 2 napon keresztül masszírozta az érdeklődő vendégeket. Itt mutattuk be először az újonnan vásárolt kiállítási kellékeinket, például a 2,4 méter magas látványfalat, amin a tófürdő és hévízi hangulatképek láthatók. A látványosságok vonzották a vásár látogatóit, akik konkrét szállás és kúra lehetőségeket kerestek őszi hévízi üdülésükhöz.

Fotózás
Szeptember közepén 2 napos fotózás során kezdtük el az egységes hévízi fotóanyag összeállítását. A fotózás során a Hévíz arcai pályázatra jelentkezők szolgáltak modellül az egészség, mozgás, wellness, gasztronómia és természet témák elkészítéséhez. Ezúton is köszönjük a segítségüket! Az elkészült anyagot a tematikus kiadványainkban láthatják majd viszont. Az őszi fotózás folytatása tavasszal várható, amikor új helyszíneken további témákat is fotózunk.

Bírósági határozat
A nyári bírósági szünetet követően a Zala Megyei Bíróság jóváhagyta az egyesület közgyûlésén megszavazott alapszabály módosításokat. A módosított alapszabály megtekinthető az egyesület irodájában.

Cikk sorozat a Hévíz és Kistérsége újságban
Továbbra is minden tagunktól várunk híreket, cikkeket, amiket érdekesnek vagy fontosnak tart, és szeretne az újságban viszontlátni az egyesületünk rovatában. Az írásokat mindig az adott hónap 10. napjáig, az info@hevizmarketing.hu címre küldhetik.

(Forrás: HÉVÍZI TV)