MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
Megjelent a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület novemberi hírlevele, melyben többek közt a sokak által keresett szálláskatalógusról, a legújabb kínai nyelven megjelent városbemutató kiadványról, valamint az egyesület jövő évi terveiről is szó esik. Olvassa el Ön is!

HÍRLEVÉL 
2007. november


Egyesületi Szálláskatalógus
Már nyomdában van az egyesületi szálláskiadvány, amit a novemberi turisztikai vásárokon (Spa and Wellness szakkiállítás - Budapest, World Travel Market – London, Tourex Spa – Kecskemét) már el tudunk juttatni leendő vendégeinkhez. Az összefoglaló katalógusra nagy igény mutatkozott a Tourinform Irodában. A betérő vendégek kivétel nélkül keresik a szálláskatalógust, ezenkívül utazásszervezők is gyakran kérik, hogy küldjünk nekik a hévízi utak szervezéséhez összefoglaló katalógust. Eddig csak a magánszállásokról tudtunk adni és küldeni egységes katalógust. Az új kiadvány azokat a szállásokat tartalmazza főként, akik a magánszállás katalógusban nincsenek bent. Így a két szálláskatalógus egymást kiegészítve egész Hévíz szálláskínálatát bemutatja. A szálláskiadványban kizárólag egyesületi tagok vannak jelen.

Kirándulás a boldog békeidők Hévízére – összegzés
Egyesületünk kezdeményezésére a Festetics György Mûvelődési központ közremûködésével rendszeres történelmi sétákat szerveztünk októberben, amelyek a Boldog Békeidők korának hangulatát idézték vissza. A magyar, német és angol nyelven vezetett városnézések nagy népszerûségnek örvendtek a vendégek körében, alkalmanként 40-70 turista csatlakozott a sétához, a hideg időjárás ellenére is.
Ez a program olyan különlegesség volt, amit Magyarországon máshol nem lehet kipróbálni. A történelmi séta a sajtó figyelmét is felkeltette, így több országos lap is beszámolt róla, valamint az M1-es televízió reggeli programajánlójában több alkalommal felhívta a figyelmet az eseményre – és Hévízre. Tavasztól ismét pártolni fogjuk a békeidők korát visszaidéző városvezetés elindítását.

Nyertes pályázatunk
Elbírálásra kerültek az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium által kiírt pályázatok. Egyesületünk marketing eszköz fejlesztésre pályázott és örömmel értesítem Tagjainkat, hogy 1,4 millió forintot nyertünk. Az összegből 2008 évi térségi eseménynaptár és a térség természeti és kulturális értékeit bemutató kiadvány készül, ami 4 nyelven (magyar, német, angol, francia) mutatja be értékeinket.

Újabb nyelvvel bővült a kiadvány családunk
Immár kínai nyelven is rendelkezésre áll a Hévíz invitatív prospektus. Mivel egyre nő a városunkba látogató kínai vendégek száma, ezért igény mutatkozott kínai nyelvû változatra is. A kiadvány nem csak a már ittlévő vendégekhez jut el, hanem utazás szervezőkön keresztül a Kínában üdülésüket tervező közönséghez is. Ezzel a kiadvánnyal meg tudjuk célozni a több millió Európába utazó kínai turistát, így reményeink szerint növelni tudjuk a vendégéjszakák számát.

2008-as év tervezése
Elindult a jövő évi marketing akciók és tevékenységek tervezése és a költségvetés összeállítása. A tervben a 4 évszak városa szlogennek megfelelően évszakokhoz kötődve tervezünk akciókat, a nyomtatott sajtóban, interneten, televízióban és szabadtéri reklámeszközökön – külföldön és belföldön egyaránt. A 2008-as munkaterv az ideinél több megjelenést tartalmaz, így nagyobb támogatást remél, hogy szélesebb körben folytathassuk munkánkat.

Szobakiadók Szövetségének közgyûlése
2007. november 14-én (szerdán) 17.00 órakor a városháza nagytermében tartja meg a Szobakiadók Szövetsége a közgyûlését, amire minden szobakiadót szeretettel várnak.


Cikk sorozat a Hévíz és Kistérsége újságban
Továbbra is minden tagunktól várunk híreket, cikkeket, amiket érdekesnek vagy fontosnak tart, és szeretne az újságban viszontlátni az egyesületünk rovatában. Az írásokat mindig az adott hónap 10. napjáig, az info@hevizmarketing.hu címre küldhetik.

(Forrás: HÉVÍZI TV)