MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

50 éves a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet
Meghívott vendégeivel duplán ünnepelt a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet a Balaton Kongresszusi Központ színháztermében. A kiemelt rendezvény apropóját egyrészt a Takarékossági Világnap adta, személyes jellegét pedig egy születésnapi jubileumi évszám határozta meg: 50 év telt el a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet megalapítása óta.

Az egész délutános születésnapi programon Czövek Imre, a Takarékszövetkezet elnöke köszöntötte a résztvevőket, külön üdvözölte a takarékszövetkezetnél eltöltött évek során vezető szerepet is betöltő legidősebb alapító tagokat.
A Takarékszövetkezetet 1957-ben százhúsz magánszemély alapította egyenként 100,- Ft-os részjegy befizetésével. Kezdetben csak hagyományos betétgyûjtést végzett, és mûködési területe is csak a környező településekre terjedt ki. A stabilitást, a biztos alapokat és a fejlődést is mutatja az a tény, hogy a kezdeti 120 számlavezetőtől elindulva mára már több mint 7000-en vezetik számlájukat a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezetnél és a pénzintézet mérlegfőösszege csak az elmúlt 4 évben 60%-os növekedést mutat. Népszerûségében és széleskörû elterjedésében az is fontos szempont, hogy - más pénzügyi intézményektől eltérően – az ügyfelek gyakran maguk is tagjai, tulajdonosai a Takarékszövetkezetnek, így élvezhetik annak előnyeit is. Fiókjai helyi ügyfélközelséget biztosítanak, 70 főből álló csapata azért dolgozik, hogy a jövőben is évről évre színvonalasabb szolgáltatásokat biztosítson ügyfelei részére. Nyitva tartása mindig a helyi igényekhez igazodik. A Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet már csaknem a teljes pénzügyi palettát tudja nyújtani a körzet közel 80 ezer fős lakosságának.
További cél a változó piaci igények kielégítésére való törekvés, úgy új, korszerû termékek bevezetésével, mint a minőségi, magas szintû és mindemellett emberközeli kiszolgálással, ezzel biztosítva az eddig elért eredményeket, és megalapozva a jövőbeni fejlődés lehetőségét.
A múltat felidéző és a jövő céljait vázoló rendezvényen jubileumi kitüntetést vehetett át Holczer Endréné, Kiss Kálmánné, Klemm Emil, Kozma Bognár János, Lenner Jenőné, Orczi Ferencné, Dr. Redler István és Szakonyi Ilona.
A jubileum ünnepi mûsorral zárult, melyen a Hévízi Gyöngyszemek Táncstúdió és a Musica Antiqua Együttes mellett színészek operett-musical előadása valamint hastánccsoport bemutatója szórakoztatta a 300 fős vendégkört.

(Forrás: HÉVÍZI TV)