MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

56. Nemzetközi Pénzügyi Torna
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Hévíz város Önkormányzata valamint a Pénzügyőr Sportegyesület szervezésében Hévízen került sor az 56. Nemzetközi Pénzügyi Tornára. A nagy hagyományokkal bíró rendezvényen Ausztria, Belgium, Franciaország, Luxemburg, Németország és Magyarország vám- és pénzügyőrség területén dolgozó munkatársai mérték össze sporttudásukat.

Az ünnepélyes megnyitón Papp Gábor polgármester és Nagy József, a Pénzügyőr SE ügyvezető elnöke köszöntötte a felvonult csapatok delegációit.

A polgármester kiemelte: a város örömmel adott otthont a rangos eseménynek, mely a résztvevőknek lehetőséget ad arra is, hogy Hévízt és a környék lehetőségeit az itt töltött napok során jobban megismerjék, és remélhetőleg a település jó hírét viszik hazájukba.

A torna során a sportesemények a Bibó István Gimnázium tornatermében (asztalitenisz), a Club Dobogómajor teniszcentrumában, a hévízi polgármesteri hivatal dísztermében (sakk), valamint a hévízi és alsópáhoki labdarúgó pályán kerülnek megrendezésre.