MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A „Boldog Békeidők” Hévíze és VI. Concours D’elegance, a régi luxusautók kiállítása és szépségversenye 2011. április 29. – május 1.
Hévíz hallatán az első gondolatunk mindig a türkizkék, meleg vizû tó. A nyíló tavirózsák között úszkálva egy nyugodt és békés világba képzelhetjük magunkat. A mindennapi fáradságot kényeztető kezelésekkel, vagy épp ellenkezőleg, aktív fizikai igénybevétellel, sporttal tudjuk hatékonyan legyőzni.

Hévíz azonban sokkal többről szól, régi korokba visszanyúló történelmi hagyományainak köszönhetően.

Ha felfrissülésként kulturális élményekre vágyik kiváló alkalom április utolsó hétvégéjén Hévízre látogatni.

Valljuk be, néha mindenki szeretné visszahozni az elmúlt korok hangulatát, a fess ruhákat, a kávézók teraszán eltöltött kellemes perceket, a majális zsibongó színeit.

Erre tökéletes alkalom, a három napos hévízi fesztivál, mely „Boldog Békeidők Hévíze” címmel kívánja visszahozni a városba a békebeli korok hangulatát és 2011. április 29. – május 1. között kerül megrendezésre.

Avilágzenei nappal kezdődő, majd a szombati városnapi eseményekkel, a korhû öltözékes jelmezes felvonulással, divatbemutatóval és versenyekkel tarkított programok között kicsik és nagyok is megtalálják a szórakozási lehetőséget.

Ahhoz, hogy igazán hûek legyünk a hangulathoz, a város apraja-nagyja korabeli kosztümökbe, jelmezekbe bújik. Ugye Ön sem szalasztja el ezt a remek lehetőséget, hogy velünk együtt jelmezbe bújjon? A város több éttermében és kávézójában apró meglepetések várják a jelmezes vendégeket.

Neves mûvészek, előadók, zenekarok mûsora szórakoztatja a nagyérdemût, a belvárosi helyszíneken. Többek között a Söndörgő Együttes, a Firkin Együttes, Haumann Péter önálló estje, Kapocs Zsóka Karády Kati és Edith Piaf dalainak előadása, a Hot Club of Hungary táncos estje, operett mûsor és a Budapest Bár fergeteges koncertje gondoskodik a jó hangulatról.

Mindezek mellett a régi korok hangulatát idézi a VI. Concours D’elegance, a régi luxusautók kiállítása és szépségversenye ezen a hétvégén a Lotus Therme Hotel & Spa Ősparkjában. Hagyományőrző autós felvonulás indul április 30-án 15.00 órakor Hévízről Keszthelyre. Május 1-én 9.00 órától, a vasárnapi közönségnapon a kiállított autócsodák mellett a „lotus majális” színes programokkal várja a rendezvényre látogatókat, a régi autók szerelmeseit, kicsiket és nagyokat egyaránt. Az oldtimer ritkaságokat több mint 25 kategóriában szakmai zsûri értékeli és díjazza, a „Best of Show” kategória győztesét pedig a közönség szavazatai alapján választják ki. A kiállított veteránok mellett lehetőség nyílik a legújabb luxusautó-modellek tesztvezetésére is.

Az összes programot ismertetni, a rendezvényt átfogóan bemutatni szinte lehetetlen, el kell jönni és látni kell!

Bővebb információ és kiadványrendelés:

Tourinform Hévíz 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. Tel.: (83) 540-131 E-mail: heviz@tourinform.hu www.heviz.hu

(Forrás: Tourinform Hévíz)