MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A folytatás sem lehet kétséges – sikeres spanyol hétvége
A spanyol mûvészet és gasztronómia állt a középpontjában a mûvelődési intézmény legutóbbi, az egész hétvégét betöltő rendezvényének.

A spanyol hétvége csak az első a hasonló jellegû rendezvények sorában, melyeknek célja más népek kultúrájának bemutatása, megismertetése a közönséggel.

A rendkívüli népszerûségnek örvendő programsor Diego Castro, Argentínában született, jelenleg Keszthelyen élő festőmûvész alkotásainak bemutatásával nyílt meg, de láthatott a közönség irodalmi előadást, diavetítést, salsa-, tangó- és flamenco bemutatót, sőt, ki is próbálhatta e spanyol táncokat, mi több: rendhagyó nyelvórán a spanyol nyelv alapjaival is megismerkedhettek az érdeklődők.

A fergeteges hétvégét elsősorban a Hévízi Muzeális Gyûjtemény, a Macchiato Kávézó és a Hotel Panoráma szervezési munkájának köszönhetően sikerült megrendezni. A hatalmas érdeklődés egyértelmû visszajelzés volt a rendezők számára arról, hogy a hévízi és környékbeli közönség örömmel fogadja az ilyen jellegû rendezvényeket, így a folytatás sem lehet kérdéses senki számára.