MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A Fontana a leglátogatottabb mozi hazánkban
Egy nemrég napvilágot látott felmérés szerint a hévízi Fontana Filmszínház az ország egytermes mozijai között a leglátogatottabb. Ezt az eredményt helyi tapasztalatok is erősítik.
  • A filmszínház élete az elmúlt hónapokban igencsak mozgalmassá vált – jelezte Halász Gábor, a Festetics Mûvelődési Központ igazgatója.

Mint mondta: ez nagymértékben köszönhető annak, hogy a mozi sikerfilmekkel is várja, csalogatja a közönséget, de az eredményesség a komoly és minden jel szerint hatékony marketing munkának is köszönhető.

A sikerfilmek vetítése mellett ez évben különleges kínálata a mozinak az is, hogy a városi rendezvények témáihoz kapcsolódva, a rendezvényeket kiegészítve tûz mûsorára témákat. A Hévízi Vakáció idején a nyarat köszöntő, idéző mûsorok, Szent Iván éjjelén „dermesztő” filmek, a most zajló borfesztiválhoz kapcsolódóan pedig többek között a Másnaposok 2., vagy az Ízek, imák, szerelmek címû alkotás várja a nagyérdemût.

Halász Gábor elárulta: a közönség igényeit is alapul véve, decemberben 3D-s filmekkel is szórakoztatják  a közönséget – igaz, egyelőre próba jelleggel. Amennyiben a látogatottság, illetve a fogadtatás kedvező lesz, jövő évtől 3D-s mozival is gazdagabb lesz a Fontana-kínálat.