MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A hévízi hölgyeket köszöntötték
A türelmet, a segítőkészséget, a kedvességet, a megértést és a támogatást köszönte meg a hölgyeknek a március 9-én a városi sportcsarnokban tartott nőnapi ünnepségen Papp Gábor polgármester, aki az önkormányzat nevében köszöntötte a hölgyeket a nemzetközi nőnapon.
  • Városunk számára nagyon fontosak a hölgyek. Több olyan civil szervezetünk is van, akik hölgyekből állnak, és most köszönthetjük őket, például a Hévízi Díszítő Mûvészeti Szakkör és Nőklub tagjait, akik több mint 40 éve dolgoznak városunkban, és az utóbbi hónapokban két kiállítás is nyílt a munkájukból, „Stafírung” címmel. De köszönthetjük az alig egy évvel ezelőtt alakult Hévízi Zonta Klub tagjait is, akik jótékonysági hölgy egyesületként színesítik a város civil életét – emelte ki a polgármester, hozzátéve: e kiemelt napon a fiatalokat tömörítő szervezeteket is köszönti, akik mind a sport, mind a mûvészetek területén kiváló és értékes eredményeket hoznak a városnak. Kiemelte a Hévíz Színpad Egyesület csoportjait, melyeknek tagjai az egészen fiataloktól az idősebbekig, anyukákig, nagymamákig számos hévízi hölgyet fogad be és foglal el. Szólt a szociális gondozás, a gyermekgondozás, az oktatás, a mûvelődés és a városüzemeltetés területén dolgozó hölgyekről, akik munkájukat kimagasló tehetséggel, szorgalommal és elhivatottsággal látják el, és munka után, az „otthoni újabb mûszakban”, a család motorjaként is helytállnak.

A polgármester a város nevében virággal is kedveskedett a hölgyeknek, akiket a város vendégül is látott, sőt, zenével is kényeztetett: Szikora Róbert, az R-GO együttes énekese szerzett vidám perceket Hévíz hölgyeinek.