MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A hévízi öregfiúk sikere
Második helyen zárta a december 8-án Szentlőrincen rendezett a Bircsák Gusztáv, valamint a Kapcsos Sándor teremlabdarúgó tornát.

Mindkét tornát a Szentlőrinci Atlétikai Club rendezte, a mérkőzéseken a nevezett települések öregfiú csapatai küzdöttek meg egymással.

 

Álló sor:Rónaki Attila,Vörös Attila,Naszádos Antal,Lázár László,Hegyi József,Menyhárt János

Elöl:Nyúl László,Tikk Imre,Farkas Attila,Fonnyadt András,Lajkó Ferenc

 

 

A Kapcsos kupáért a Pestimre, a Gödöllő, az MTK valamint a SZAC veteránjai szálltak harcba. Az ezt követő  „eggyel fiatalabbak” Old-boys tornáján hat csapat állt ki egymással, akik két csoportba osztva játszották mérkőzéseiket, melyeket a helyosztó küzdelmek követtek. A csoportok 2. helyezettjei bronzmeccset játszottak, ahol végül a büntetőpárbaj során a lőrinci önkormányzat csapata diadalmaskodott. A döntő mérkőzés sem dőlt el a rendes játékidő alatt. Az idegtépő hétméteresek után a Gödöllő csapata örülhetett, de Hévíz öregfiúi is kiváló eredményt könyvelhettek el a második helyezéssel.

 

A mérkőzéseket követően Hévíz csapatát mint a legmesszebbről érkezetteket a házigazdák vendégül is látták, s együtt ünnepelték a nagy találkozást és a sikeres napot.