MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A Hévízi SK. Ökölvívói az Ormánságba is elvitték a város jó hírnevét.
Drávaszerdahelyen rendezte meg a Baranya Megyei Ökölvívó Szakszövetség és a helyi önkormányzat az I. Ormánsági Ökölvívó Kupát.

A versenyen 5 egyesület versenyzői vettek részt.

 

Zala megyéből a Hévízi SK. Ökölvívói is képviselték a megyét, illetve Hévíz városát.  A versenyzők junior korcsoportban léptek szorítóba. A sportolóinkat Kepli József János szakosztályvezető és Kökösi László edző, szakmai irányító vezetésével képviselték.

 

A Hévízi SK. Ökölvívó Szakosztály 3 fő versenyzővel lépett kötelek közé junior korcsoportban.  Hévíz városát két férfi, és egy női bunyós versenyző képviselte.

 

Nők mezőnyében:

Hoffer Laura (királynő)  57.kg (pehelysúly) 1. helyezést ért el.

 

Férfiak mezőnyében:

Pete Bálint 70.kg (nagyváltósúly) 2.helyezést ért el. Pintér Sándor  + 80.kg (nehézsúly) 2.helyezést ért el.

 

 

Öröm számunkra, hogy a megújult szakmai vezetéssel, edzőinkkel, 3 fő versenyzőt delegálhattunk szorgalmas, kitartó munkájuk árán a versenyre. Külön öröm, hogy mind a három versenyzőnk dobogós helyezést ért el. y Hoffer Laura (akit a szorító berkein belül, királynő becenévre hallgat) 57kg-ban az első helyezése mellé pedig  a Baranya Megyei Ökölvívó Szakszövetség különdíját is kiérdemelte. Ő kapta a verseny legtechnikásabb játékosának felajánlott kupát is -  mondta Kepli József János szakosztályvezető.

Hozzátette továbbá, hogy 2013.október 17-20-között kerül megrendezésre Kaposváron a Junior Korcsoportú Országos Magyar Bajnokság, ahova megyénkből a Hévízi SK. ökölvívói is a szorítóba lépnek, női mezőnyben az eddig veretlen Hoffer Laura (királynő) 57 kg-ban (pehelysúly), a férfiak mezőnyében pedig Pete Bálint 70 kg-ban (nagyváltósúly) és Pintér Sándor + 80 kg-ban (nehézsúly). Versenyzőink hetente 5 alkalommal edzenek. 3 nap szakmai és 2 nap erőnléti edzésen vesznek részt. Az edzéseket, a felkészítéseket szakképzett edzők vezetésével végzik. A Hévízi Ökölvívó Szakosztálynak van hobbista tagozata is, ők azok a sportolóink, akik nem versenyzők, de elkötelezettek a mozgást és sport iránt.

 

Edzések helye és ideje: Kiserdei Szabadidőközpont (Hévízi futballpálya területén.)   Hévíz, Kossuth L.u.9. Szakmai edzések: hétfő, szerda, péntek 16,30 órától – 18,30 óráig, erőnléti edzések: kedd, csütörtök 16,30 órától – 18,30 óráig.

 

Várunk: Hévíz, Keszthely, és térségeiből fiúkat, lányokat, akik versenyezni, szeretnének, vagy hobbi szinten sportolni.