MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A hévízi táncstúdió EB-sikere
Folyamatosan sikerrel szerepel a Magyar Táncsport Szövetség versenyein a Hévízi Gyöngyszemek Táncstúdió. Tavaly ősszel a Magyar Bajnokság felnőtt kategóriájában a kiscsoport elhozta az első helyezettnek járó kupát, formációban pedig ezüstérmet nyert a stúdió.

Tavasszal megszerezték a kvalifikációt az Európa Bajnokságra, ahol nemrégiben negyedik helyezést értek el Dance Show kategóriában.A lányok által táncolt sztepp még nem szerepel külön kategóriaként az EB-n, ezért is érdemel kiemelt figyelmet az eredmény. Fojta Judit, Patty Judit, Naszádos Nóra, Varga Borbála, Lukács Katalin és Mátrai Veronika rengeteg gyakorlást követően állt helyt a nemzetközi mezőnyben.
Egy mûvésztáncokat felvonultató országos megmérettetés eredményeként kaptak meghívást a Hévízi Gyöngyszemek a Mûvészi Táncok Nemzetközi Fesztiváljára, amelyet Győrben a Nemzeti Színházban rendeztek meg a közelmúltban. Mint Naszádosné Bálint Zsuzsanna, a táncstúdió mûvészeti vezetője elárulta: a lányoknak óriási élmény volt azon a színpadon táncolni, ahol a Győri Balett Társulatának produkciói születnek. Erről a rangos versenyről is az első és második helyezettnek járó kupával tértek haza. Az EB-n Dance Showban versenyző hat lányon kívül Győrben fellépett Albert Eszter, Csíkos Beatrix, Nagy Hajnalka és Rácz Dóra.
A fiatalok továbbra sem lazíthatnak, hiszen egész nyáron bemutatók sorozata vár rájuk Keszthelytől Visegrádig, Türjétől Budapestig. Ősszel pedig már új produkciókkal készülnek belgiumi turnéjukra.

(Forrás: kommunikációs szaktanácsadó, Városháza)