MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A húszezredik látogatót köszöntötték
Ünnepélyes keretek közt fogadták a hévízi Fontana Filmszínház húszezredik látogatóját. A hazai artmozikat ritkán keresi fel ennyi néző, a hévízi eredmény valószínûleg annak köszönhető, hogy a moziban digitális technikával és a legújabb, legkedveltebb filmekkel találkozhat a közönség.

-Manapság sokszor hallunk az artmozik nehéz helyzetéről, így jelentős eredménynek tartom, hogy elértük ezt a nézőszámot. Korábban úgy tizennégy-tizenötezer látogató tért be hozzánk. Az emelkedés köszönhető a digitális technikának, és főként az idei nagyon jó filmtermésnek, ami behozta az embereket a moziba – mondta Szaknyéri András a mozi vezetője, majd így folytatta: - A helyi igényeket kiszolgálva többször mûsorra tûztük például a Valami Amerika 2 és a Made in Hungária címû filmeket, hiszen azt tapasztaltuk, hogy az itt tartózkodó vendégek gyakran itt nézik meg azokat a sikerfilmeket, amikre otthon nem jutottak el.
- Nagyon meglepődtem, hogy én lettem a mozi húszezredik látogatója, bár gyakran megfordulok itt. Keszthelyről járok át, mert sajnos ott jelenleg nem mûködik egyetlen mozi sem. Szinte minden filmet megnézek, már saját helyem is van, minden alkalommal oda ülök – mondta Piczkó László, aki ezentúl valóban egy külön neki fenntartott széken foglalhat majd helyet.
A Fontana Filmszínházban nemrég kialakult szokásnak megfelelően ugyanis egy kis réztáblával jelölik meg a törzsvendégek helyét. Most Piczkó László is kapott egy ilyen táblácskát, s mellette átvehetett Hévíz város polgármesterétől, Vértes Árpádtól egy emléklapot, valamint a mozik történetét összefoglaló kötetet.

(Forrás: HÉVÍZI TV)