MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A jó szomszédság jegyében
Ismét egy sikeres rendezvényt tudhat maga mögött Hévíz: Ízek, táncok, jó szomszédok címmel, a szomszédos országok részvételével tartottak háromnapos fesztivált – idén első alkalommal - a városban a Festetics György Mûvelődési Központ szervezésében.

A komoly érdeklődésre számot tartó rendezvényen a magyar színeket a Zalaszentgróti Ifjúsági Néptánccsoport, a sármelléki Kis-Balaton Néptáncegyüttes, a keszthelyi Georgikon és Nagyváthy Néptáncegyüttes, valamint a Boroszlán Népzenei Együttes képviselte.

A rendezvény második napján osztrák, szerb és horvát vendégcsoportok szórakoztatták a közönséget, a harmadik nap pedig nemzetközinek volt mondható, hiszen azon valamennyi említett ország egy-egy csoportja képviseltette magát.

Az alapvetően népzenéből és néptáncból álló programot kirakodó- és kézmûves vásár egészítette ki, ahol a hagyományosnak mondható kínálat mellett most először megjelentek a hévízi piac őstermelőinek termékei is – a kínálót nem kis siker övezte.

Valamennyi mûsorblokk teltház előtt zajlott, a közönség nagy tetszéssel fogadta a szomszédos népek zene- és tánckultúrájából adott bemutatókat.

Nézze meg galériánkat!