MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A kazah nagykövet Hévízen

Kazahsztán magyarországi nagykövete, Mr. Nurbakh RUSTEMOV tett ma látogatást Hévízen, a Városházán Papp Gábor polgármester fogadta őt.

A nagykövet rámutatott: hazája és Magyarország között egyedülálló partneri kapcsolat alakult ki mind gazdasági, mind turisztikai tekintetben, s nagyköveti személyében igyekszik helyi szinteken is tartalommal tölteni meg e kapcsolatokat. Hévízre mindkét területen stratégiai partnerként számít, a várost mint egyedi terméket szeretné megismertetni Kazahsztánnal is. Az együttmûködés lehetséges formáiról folytat tárgyalásokat Papp Gábor polgármester.

Hévíz első embere elmondta: városuk számára is fontos partner Kazahsztán, az elmúlt esztendőben a Nemzetgazdasági Minisztérium felkérése már részt is vett Hévíz Asztanában, a kazah fővárosban azon az egészségipari kiállításon, melyen Hévíznek volt alkalma bemutatni a települést, a gyógytavat, az itteni egészségügyi és turisztikai kínálatot, így örömmel fogadja a kapcsolatfelvételt és bízik abban, hogy a tárgyalások eredményes együttmûködést hozhatnak mindkét félnek.