MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A Költészet Napján – Guinness-rekord kísérlet és zenés est
Méltó módon kívánja megünnepelni a Költészet Napját Hévíz városa a Festetics Mûvelődési Központtal és a Bibó István Alternatív Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolával közösen.

Ebből az alkalomból indul az a József Attila összes költeményét felvonultatni kívánó maratoni felolvasás, melyet a Bibó-gimnázium kezdeményezett, s melyhez az iskola pedagógusai, diákjai, szülők, hévíziek máris számosan csatlakoztak. A gimnázium a rendezvénnyel egyúttal Guinness-rekordot is szeretne felállítani.
A 2012.április 10-én a gimnázium sportcsarnokában 16.00 órakor kezdődő felolvasáson elsőként Papp Gábor polgármester olvassa el kedvenc József Attila-versét, a rendezvényen közremûködik Szálinger Balázs József Attila-díjas költő és Márkus András költő. A felolvasást másnap, április 11-én délben Kepli József János alpolgármester zárja, aki szintén kedves József Attila-versét osztja meg a hallgatósággal.
Április 11-én 19 órakor a polgármesteri hivatal dísztermében József Attila-Radnóti Mikós-estet szervez a mûvelődési központ. Az esten közremûködik Ágnes Vanilla és zenekara.

A rendezvényekre a belépés díjtalan. Szeretettel várjuk Önöket!