MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A közelmúltban tartotta ülését a kistérségi fejlesztési tanács, valamint a hévízi kistérség társulási tanácsa
A fejlesztési tanács ülésén a „Termál-Völgy-Kis-Balaton Kerékpáros és Ökoturisztikai Szolgáltató Hálózat” címû, a Zalakaros Kistérség Többcélú Társulásával konzorciumban benyújtott pályázat tárgyában a társulás korábban meghozott határozatát módosította. A módosításra azért volt szükség, mert a projekt keretében létrejövő hévízi kerékpáros központ új helyszínen, a hévízi önkormányzat területén, a Rákóczi u. 2. szám alatt kapott helyet. Az új helyszínre vonatkozóan új költségvetés készítése vált szükségessé, amely a projekt költségvetését valamelyest csökkentette

A társulás döntött a „Közfoglalkoztatás-szervezők foglalkoztatásának támogatása” címû, Országos Foglalkoztatási Közalapítvány által kiírt pályázat társulás által történő benyújtásáról is.

A társulási tanács ülésén a résztvevők egyhangúlag elfogadták a kistérségi társulás 2011. évi költségvetését, amelynek főösszege 207.726 ezer forint. Az összeg a folyamatban lévő pályázatok következtében jelentősen meghaladja az előző évi főösszeget. A költségvetés több mint 12 millió forint tartalékkal számol, így teljes mértékben teljesíthető.

Döntött a társulás a szociális szolgáltatás-szervezési koncepciójának felülvizsgálatáról. A felülvizsgálat jelenleg esedékes, döntés született a feladatra kijelölt szakértő megbízásáról.

A társulás pénzügyi bizottságába új tag választása volt szükséges, miután dr. Simotics Barnabást, Nemesbük község polgármesterét a társulási tanács 2010. december 15-i ülésén második számú elnökhelyettessé választották. Így a Szervezeti és Mûködési Szabályzat alapján a továbbiakban nem töltheti be a pénzügyi bizottság tagi posztot. Helyére Bartha Gábort, Cserszegtomaj polgármesterét választották.

(Forrás: Városháza)