MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A magyar blueskirály Hévízen
A hévízi Jazz-Blues-Dixiland Hétvége rendezvény keretén belül lépett színpadra Deák Bill Gyula, július 28-án szombaton este.

A koncertet nagy érdeklődés övezte, nem csak a magyarok, hanem a külföldi vendégek is kíváncsiak voltak a „legfeketébb hangú fehér énekesre”- ahogy Chuck Berry nevezte Deák Bill Gyulát 1984-es közös koncertjük alkalmával.

Deák Bill koncertjét megelőzte a Blues Brothers Show Band koncertje, akik fergeteges hangulatot varázsoltak a hévízi Deák téren. A számos ismert blues sláger mágnesként vonzotta a városban sétáló vendégeket a koncertre, gyerek és családok, fiatalok és idősebbek egyaránt nagy számban voltak kíváncsiak az igényes programra.  Az énekesnő, Szirtes Edina Mókus, akit a hévíziek már jól ismerhetnek, hiszen az elmúlt másfél évben számos alakalommal fellépett a városban, egészen új oldalát mutatta meg a közönségnek. Az eddig hallott folk és világzenei dalok után egyértelmû, hogy hangja a blueshoz is gyönyörûen illik.

Nagyon jó hangulatú közönséget kapott a Deák Bill Blues Band, amit szóvá is tett az énekes. A „Rossz vér” címû ismert slágerét a közönség is vele énekelte, ahogy az István a király címû rockopera világhíres dalait is. A koncert két órán át tartott, felejthetetlen élményt és minőségi szórakozást nyújtva a hévízi közönségnek.

Deák Bill Gyula idén március 15-én a Magyar Köztársaság Érdemkeresztje kitüntetést vehette át több évtizedes kiemelkedő munkájáért. Hévíz városa ezúton is szeretettel gratulál!

Nézze meg galériánkat!