MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Légimarketing megbeszélés
A PA Touristik és a Magyar Turizmus Zrt., továbbá a Légi Marketing Alap együttmûködő partnerei kerekasztal megbeszélést folytattak tegnap Hévízen.

A megbeszélésen Hévíz, Sárvár, Bük és Zalakaros képviselői, valamint Roland Grimm, a PA Touristik vezetője a 2011-es év együttmûködésének eredményeiről beszéltek elsőként.

Az idei évben átfogó németországi kampány indult Westungarische Bäderstrasse cím alatt  Hévíz, Zalakaros, Sárvár és Bük mint vonzó gyógyturisztikai desztinációk népszerûsítése, valamint vendégforgalmuk növelése céljából. A kampány részeként számos idegenforgalmi vásáron vettek részt az említett települések, több kiadványban jelentek meg átfogóan a német piacokon, s a kampány keretében új német honlap is készült e városok bemutatásával. A német területről a PA Touristik heti rendszerességgel indított buszjáratokat a négy magyar fürdőhelyre, a járatok eredményességét és turisztikai hasznosságát egyik fél sem kérdőjelezte meg. A megbeszélésen szó volt a 2012-es tervekről, valamint a sármelléki repülőtér további sorsáról. Utóbbiról Papp Gábor polgármester adott tájékoztatást a jelenlévőknek.