MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A projektet megnyitó konferenciát 2017. június 30-án tartották
A programindító konferencia bemutatta a projekt célját, feladatait és tevékenységeit.

únius 30-án Kapronca Város múzeumának kertjében tartották az "Energiahatékony felújítás kulturális örökséget képező épületekben" címû projekt megnyitó konferenciáját (RefurbCulture). Az eseményen Kapronca városa, az Északi Regionális Energia Ügynökség és a magyar partner, Hévíz városa. A projekt célja, hogy Kapronca város múzeumának és a hévízen található Villa Pocza kulturális örökséget képező épületének energiahatékony felújítását dokumentálja. Kapronca város nevében Ksenija Ostri¾ polgármester-helyettes vett részt a konferencián, valamint Hévíz város polgármester-helyettese, Kepli József.

A projekt keretében a Regionális Északi Energia Ügynökség felelős a technikai dokumentáció elkészítéséhez szükséges stratégiák és elemzések készítéséhez nyújtott szakmai támogatásért, míg Kapronca városa felelős a projekt eredményének teljes megvalósításáért.

A projekt 2017. június 1-jén kezdődött, és 2018. szeptember 30-ig tart. A projekt értéke 1,35 millió kuna, az Európai Unió pedig 1,15 millió kuna összegû társfinanszírozást biztosít a projekt számára.

 Emellett megvitatták a projekt folytatásának finanszírozási lehetőségeit, valamint a további kulturális örökséget képező épületek energiahatékony felújítására kiírt tenderekre való jelentkezéseket.