MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A Szépség és Egészség Napja Hévízen
Hévíz és Keszthely környékéről érkezett az a közel harminc kiállító és előadó, akik a szépségipar legújabb trendjeivel és korszerû egészségügyi eljárásokkal ismertették meg az I. Hévízi Szépség és Egészség Nap látogatóit. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvény helyszínéül tudatosan választották a szervezők a várost.

- Régi álmunk volt, hogy a szépség és az egészség területeit összekapcsolva egy nagyszabású bemutatót rendezzünk, s Hévíz ehhez ideális helynek bizonyult. A város rengeteg olyan szolgáltatást kínál, mely mindkét területet fedi, így akár egy egészségcentrumnak is tekinthető – indokolta a helyszínválasztást Szabó Carmen szervező.
- Örültünk a szervezők megkeresésének, hiszen nap mint nap tapasztaljuk vendégeink részéről, hogy milyen nagy az igény ezekre a szolgáltatásokra - mondta a rendezvénynek helyet adó Hotel Panoráma igazgatója, Joós Adél, majd így folytatta: - Az Oroszországból érkezők például élénken érdeklődnek az aranykezelés, a különböző szépészeti beavatkozások iránt, s úgy gondoljuk, van továbblépési lehetőség ezen a téren. Szeretnénk ezt kihasználni, mert egy szállodában is törekedni kell arra, hogy új látásmóddal közelítsünk a helybeliek és az itt nyaraló vendégek felé. Most még ráadásul az érdeklődőknek egy kis ízelítőt is adunk a nálunk kapható gluténmentes, illetve cukorbetegek által fogyasztható süteményekből.
- Akik ide eljönnek sokféle ötletet, tippet kaphatnak, melyekkel megőrizhetik szépségüket, egészségüket. Megismerkedhetnek például a tartós szőrtelenítés új lehetőségével, különböző barnító eljárásokkal, de a sminkelés, a frizurakészítés fortélyaiba is bepillanthatnak vagy egy mester keze alatt átalakulhatnak. Vannak persze tudományos témáink, ahol többek közt a visszérkezelés módjairól vagy a táplálék-kiegészítők alkalmazásáról beszélnek az orvos-előadók – ismertette a lehetőségeket Szabó Carmen.
- Az étrendkiegészítőknek helye van az életünkben. Mértékkel és okosan megválasztva ezek segíthetnek bizonyos egészségügyi problémákat korrigálni. Ki gondolná például, hogy egy három összetevőből álló gyógytea a vércukorszint helyreállításában játszhat szerepet. Nagyon fontos, hogy ezeket a szereket orvosi felügyelettel, orvosi javallatra alkalmazzuk. Sok persze a tévhit ezen a területen, ezért jó, hogy itt most többeket elérünk és hasznos tanácsokat adhatunk – összegezte a tapasztalatokat Dr. Dudás Margit háziorvos.
- Előzetesen úgy nyolcszáz-ezer érdeklődőre számítottunk, s úgy látom sokakat érdekel ez a téma, reményeink szerint a mostani alkalmat jövőre majd azután újabbak követik. Van erre igény a látogatók és a kiállítók részéről is – vélekedett Szabó Carmen.

(Forrás: HÉVÍZI TV)