MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A városnak adományozta alkotását Vass Géza

Vass Géza hévízi író adományozásának köszönhetően városi tulajdonba került a könyvtárat díszítő Magyarok története - Képes Krónika.

A Buday Mihály festőmûvész által készített, a magyarság történetének kiemelkedő eseményeit bemutató képeket, és az ezekhez a Vass Géza által írt magyarázó szövegeket ma adta át ünnepélyes keretek között Vass Géza Papp Gábor polgármester, illetve a Festetics Mûvelődési Központot képviselő Szabados Rudolf részére, az átadást rögzítő okmányok aláírásával.
Papp Gábor polgármester elmondta: az önkormányzat nagy köszönettel és megbecsüléssel fogadta el Géza bácsi felajánlását.
- Géza bácsi tehetsége, szellemessége, a közéletben vállalt aktív szerepe révén üdítő színfoltja Hévíz életének, és munkásságával már eddig is olyat adott a közösségnek, ami a város szellemi kincseit gyarapítja. Örülök, hogy részesei lehettünk kisregényei megjelenésének, bemutatásának.
Örömmel vettünk részt kezdeményezésében, a szeretet fájának elültetésében az elmúlt évben. Géza bácsi értékes szereplője városunknak, aktivitása, pozitív életszemlélete irigylése méltó, és talán mindannyiunk számára példaként is szolgálhat - mondta el a polgármester.
Vass Géza úgy fogalmazott: Hévíz város polgármesterének támogatása kezdettől fogva megtisztelő számára, Papp Gábor olyan nemzeti értékeket képvisel, melyekkel íróként és hévízi polgárként is azonosulni tud.
Az átadási ceremóniát Varga Endre, a Musica Antiqua együttes vezetője és Laborfalvi Lászlóné zenejátéka színesítette.