MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A Visegrádi Négyek Kínában – Hévíz is bemutatkozott
Shanghai belvárosában, a Nanjing-i Sofitel Hotelben rendezték meg a Visegrádi Négyek turisztikai kiállítását.

Lengyelország, Csehország, Szlovákia városai mellett a hazai kínálatot Hévíz is képviselte, egy Sanghajban tartózkodó, a várossal kapcsolatban álló személy útján.

  • A Hévízt képviselő Horváth Leventével korábbi kínai utunk során kerültünk kapcsolatba, aki az ottani egyetemen tanul és elvállalta városunk népszerûsítését. A személyes kapcsolatnak köszönhetően azonnal tudtunk reagálni a meghívásra, s a költségeinket is minimálisra tudtuk így csökkenteni – fogalmazott Kepli József János alpolgármester.

A turisztikai kiállítást Vertes Róbert, a Magyar Peking Nagykövetseg turisztikai attaséja nyitotta meg, a szakvásáron jelent volt Kuti László sanghaji főkonzul is, aki örömmel fogadta Hévíz jelenlétét.

Veres Róbert rámutatott: Kína nagy érdeklődéssel fordul a Visegrédi Négyek felé, a szövetség országait szívesen és gyakran keresik fel körutazásaik során, így ezek az államok korántsem vetélytársai, inkább turisztikai szövetségesei egymásnak.  Hozzátette: miután Kínában nincsen természetes termálvizes fürdőzés, kiemelt figyelem fordul Hévíz és a Hévízi-tó felé.

A kiállításon számos utazási iroda és turisztikai szervezet fordult meg Hévíz asztalánál, a prospektusok és invitatív kiadványok segítségével ismerkedtek meg a fürdőváros kínálatával és lehetőségeivel.