MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Akadémia nélkül is lehetsz sikeres
A Hévíz U11 korosztályos csapata fantasztikus sikert aratott az Ajka korosztályos tornáján. Az erős mezőnyben, ahol Akadémiák és kiemelt utánpótlás kategóriában tartozó egyesületek indultak a versenyben, a hévízi labdarúgók megmutatták, hogy minőségi szakmai munkával bárkivel felvehetik a versenyt.

A lejátszott 5 mérkőzésből öt győzelmet ért el a csapat, 18 gólt lőttek, s csak 3 kaptak.

  • A mezőny nagyon erős volt, melyből magas színvonalú mérkőzések kerekedtek. A torna győztes csapat nemcsak eredményében, hanem játékban, s képességekben nőtt magasan az ellenfelei fölé, melyet a jelenlévő nézők vastapssal jutalmaztak a torna zárásakor. Olyan játékot produkált a hévízi csapat, melyet ebben a korban ritkán látni gyerekektől. Az Illés Akadémia elleni mérkőzés volt a legkiemelkedőbb, melyről még sokáig fognak beszélni a nézők, s szakemberek egyaránt – mondta Damina László edző.

A csapat az első helyezettnek járó serleg és a játékosnak járó érmek mellett elhozott még egy különdíjat is. A torna legjobb kapusa Gujgiczer Dániel lett.

A csapat tagjai: Gujgiczer Dániel, Buna Gábor, Horváth Ákos, Lázár Zsombor, Damina Domonkos, Skoda Levente, Sárosi Ádám, Horváth Krisztofer, Sohonyai Marcell. Edző: Kocsis Norbert.