MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Akik nélkül sivár lenne minden
A városban élő hölgyeket köszöntötte a nemzetközi nőnapon az önkormányzat nevében Papp Gábor polgármester.

A nőket, akik nélkül - ahogyan a polgármester ünnepi beszédében mondta - sivár, üres lenne minden.

- A Nő számomra, illetve számunkra, férfiak számára valóban örök rejtély, megfejthetetlen titok marad. Soha nem fogjuk megérteni, hogyan képes egy nő egyik percben maga a bûbáj, a másikban villámokat szóró sértett, a harmadikban higgadt, hûvös és nyugodt személy lenni?! Hogyan képes röpke percek alatt a tûzhely mellett álló háziasszonyból kifutóra termett modellé válni? Hogyan képes egyik percben még a gyermekéért aggódó anya, a másikban ragaszkodó kedves, a harmadikban szüleiért vagy épp a világbékéért aggódó, harcoló nő lenni?

A Nő örök talány, örök titok. Nem véletlen, hogy amióta világ a világ, a Nő ott a költészetben, a szobrászatban, a festészetben, ott van a zenében, alakja még az építészetben is megjelenik. Próbálják őt megfejteni, heves érzelmekkel ostromolni, vagy ugyanolyan heves érzelmekkel porba taszítani. Egy biztos: Éva megteremtése óta a Nő titok, érzelmeket, viharokat kiváltó fél a férfi számára - vallotta a polgármester.

De - mint mondta - nem is feladat "megfejteni" a titkot. Egy dolog fontos - hangsúlyozta -, az, hogy minden nő kivirlul, ha szeretik, ha fontosnak tartják és elismerik.

- Engedjék hát meg, hogy én mindössze ennyit kívánjak Önöknek ezen a napon: legyenek mindig fontosak valaki számára, éljenek olyan szeretetben, amely által kivirulhatnak és virágozhatnak az életük minden napján, minden szakaszában!

A polgármester jelképesen minden jelenlévőnek virágot adott át, s az ünnepelteket Majsai Gábor mûsora szórakoztatta.

 

Nézze meg galériánkat!