MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Államtitkári elismerés Hévíznek
Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár köszöntötte az Európai Mobilitási Hét minden korábbinál sikeresebb 2011-es hazai eseménysorozatának legkiválóbb közremûködőit szerdán a programzáró konferencián, Budapesten .

A szaktárca a program magyarországi koordinátoraként 17 önkormányzat és 5 helyi szervező munkáját ismerte el oklevelekkel és tárgyjutalmakkal.
Az NFM tájékoztatása szerint Völner Pál a rendezvénysorozat záró konferenciáján kifejtette: a szaktárca az Európai Mobilitási Hét előkészítésének azzal az ambícióval látott neki, hogy az idei, tízedik kampányt minden eddiginél sikeresebbé teszi.
A minisztérium arra törekedett, hogy minél több önkormányzat szervezzen programokat a "Közlekedj ÖKOsan!" jelmondat szellemében. A helyhatóságokkal együttmûködve sikerült felülmúlni az elmúlt év rekordját: a tavalyi 96 önkormányzat után 2011-ben 105 település csatlakozott a kezdeményezéshez - hangsúlyozta az államtitkár a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiadott  a közleményben.

Völner Pál államtitkár Böhönye, Budakalász, Eger, Fehérgyarmat, Hajdúsámson, Hévíz, Jászberény, Komárom, Makó, Mohács, Mórahalom és Tapolca képviselőinek adott át kiemelkedő szervező önkormányzat oklevelet.