MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Anyák Napja
A hagyományok szerint idén is ajándékmûsorral lepte meg Hévíz Város Önkormányzata az édesanyákat. A Sportcsarnokban Vértes Árpád polgármester köszöntötte a jelenlévőket, majd a verses zenés mûsorban többek között két sztárvendég: Bálint Natália és Aradszky László szórakoztatta a közönséget.

A sportcsarnokba érkező édesanyákat, nagymamákat egy-egy szál virággal ajándékozták a jelen lévő képviselők, majd a kisgyermekek szavalata után Vértes Árpád polgármester köszöntötte a vendégeket. – Kevés olyan szívmelengető ünnep van, mint az Anyák Napja. Őket, ünnepeljük, nekik mondunk köszönetet mindazért a sok szeretetért, fáradozásért, segítségért, gondoskodásért, melyet egész évben nyújtanak nekünk, gyermekeiknek. Köszönjük, hogy édesanyaként feltétel nélkül szeretnek, vigyáznak és óvnak – mondta.
Ezt követően a Musica Antiqua együttes vezetője Varga Endre és két fiú gyermeke produkcióját halhatta a közönség, köztük a - kislányukkal együtt ötfős - zeneszerető családot összetartó édesanya. Bálint Natália hévízi előadómûvész is a sorokban tudhatta édesanyját és két nagymamáját, mikor az új repertoárból összeállított daloknak tapsolt a vendégsereg. Az Anyák Napi mûsor sikeréhez hozzájárult a Magyar csárda zenekara majd Aradszky László. ismert slágereit többen most is vele együtt énekelték a sorok közül.

(Forrás: Hévízi Tv)