MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ápolók nemzetközi napja

A kórházak életében két kiemelt ünnep létezik: a Semmelweis-nap és az Ápolók Nemzetközi Napja. Utóbbin azoknak a munkáját ismerjük el, akik a mindennapjaikat a betegek között élik, akiknek munkája jelentősen segítheti, megkönnyítheti a kórházban tartózkodók napjait – e szavakkal köszöntötte az Ápolók Nemzetközi Napján a hévízi reumakórház dísztermében Hévíz és Keszthely kórházainak ápolóit dr. Kvarda Attila, a két intézmény vezető igazgatója.

Az ünnepségen Papp Gábor Hévíz, és Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere is köszöntötte az egybegyûlteket, mindketten méltatva azt az áldozatos munkát, melyet az ápolók végeznek az egészségügyi intézményekben.

Az Ápolók Nemzetközi Napjának eredetéről, és a magyar egészségügy e szakmában első nagy alakjáról, Kossuth Zsuzsannáról szólt ünnepi köszöntőjében Kovács Ilona megyei vezető ápoló.

E jeles nap alkalmából elismerő oklevelet vehetett át Móricz Ferencné hévízi és Domokosné Sneff Ildikó keszthelyi kórházi ápoló. A rendezvényt szakmai előadás zárta, melyen Baráth Józsefné, a hévízi kórház munkatársa mutatta be a biológiai terápia lényegét és a Hévízi Arthritis Centrumot.

Nézze meg galériánkat!