MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Arany Rózsa díj
A Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen idén Arany Rózsa Díjjal jutalmazták Hévíz városát. Öt minisztérium, két parlamenti bizottság valamint önkormányzati szervek és civil szervezetek támogatásával immár tizennegyedik alkalommal hirdették meg a versenyt. Az idei év kiemelt témája a településképet meghatározó épületek környezetének gondozottsága volt. A mozgalom egyre népszerûbb a települések körében, hiszen ma már kétmillió lakos áll a nevezők mögött.

Hévíz az elsők közt csatlakozott a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyhez, így a zsûri minden év tavaszán felkeresi városunkat, hogy az előre megszabott szempontok alapján pontozza a közterületeket, valamint az intézmények, gazdálkodószervezetek és a lakosság munkájának eredményeként kialakított összképet.
Több alkalommal különböző elismerésekben részesült a város, s mai is büszke arra, hogy 1998-ban az európai mezőnyben ezüstérmet szerzett. – Hévíz igazán kiérdemelte az idei évben odaítélt Arany Rózsa Díjat – nyilatkozta a Hévízi Televíziónak Kokics Tibor a Virágos Magyarországért Mozgalom szervezőbizottságának elnöke – Ezt az elismerést ugyanis azok a települések kaphatják meg, melyek a nemzetközi verseny résztvevőjeként sikert értek el és azóta is folyamatosan képesek tartani a színvonalat.
Az elismerést tanúsító táblát a legutóbbi önkormányzati ülésen Vértes Árpád polgármester bemutatta a testület tagjainak, egyúttal a megköszönte a parkfenntartást és a város közterületeinek virágosítását végző Gamesz dolgozóinak munkáját.

(Forrás: HÉVÍZI TV)