MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Aranyérmesek fogadása
A korosztályos labdarúgó bajnokságban aranyérmet szerezett U 13-as csapatot fogadta a városházán a város polgármestere, a sportbizottság elnöke valamint a Hévíz SK elnökhelyettese és titkára. A huszonhat fős csapat tagjai és két edzője serleget valamint névre szóló oklevelet vehetett át a végzett munka elismeréseként.

Megérdemlik a gyerekek, hogy fogadást tartsunk számukra és átadjunk egy kis emléket. Az számomra is meglepő volt, hogy egy egyesület kétszázezer forintos, komplett sportfelszerelés vásárlására jogosító utalványát küldte el a csapatnak – mondta Lázár László az önkormányzat idegenforgalmi és sportbizottságának elnöke. Az összejövetelen a játékosok és az edzők munkáját valamint a szülők segítségét is megköszönte Vértes Árpád polgármester. Egyben ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat a jövőben is támogatja az utánpótlás nevelését, s tárgyalásokat folytat a környékbeli településvezetőkkel arról, hogy ne kelljen a vendégpályák használatáért térítési díjat fizetni. Egyben reményét fejezte ki, hogy a csapat a jövőben is hasonló sikereket ér el, öregbítve a város hírnevét.
– Hosszú és göröngyös út vezetett idáig - mondta Damina László vezetőedző. - Félévkor öt pontos hátrányban voltunk a Győri Akadémia csapatával szemben, s innen sikerült fordítanunk úgy hogy tavasszal minden mérkőzésünket megnyertük. - Talán nem is ez elért eredmény a legfontosabb – tette hozzá - hanem az, hogy szakmailag nagyon sokat fejlődtek a gyerekek, mentálisan pedig az a leglényegesebb, hogy huszonhat gyermek boldog.
- Örülök, hogy csaknem minden alkalommal a kezdőcsapatban szerepelhettem – fogalmazott Keszthelyi Péter az egyik csapatkapitány. - Jobb oldali támadó középpályás vagyok, sokat kell futni, labdát szerezni, támadni, cselezni, de az ellenfeleknél jobb a kondíciónk. Heti három edzésünk van és dinamikus láberősítéseket is végzünk. Pénteken újra kezdtük a tréninget. Most futóedzéseket tartunk, hogy erőt gyûjtsünk magunknak a következő szezonra – nyilatkozta egy felnőtt profihoz illően.
Belák Mátyás, aki 34 góllal a házi gólkirály címet érdemelte ki, úgy vélekedett, hogy a beadásokkal „jól kiszolgálták” őt a többiek. - Nagyon jó a csapatszellem, az összetartás, ami akár hosszútávon is eredményeket hozta – mondta, s hasonló komolysággal fogalmazta meg hozzáállásukat: - Az ember mindig száz százalékot akar teljesíteni. Sok munkát végez, ezért nagyon kifárad, de akar és végigküzdi a hetven percet.
A város legsikeresebb labdarúgóinak fogadásán felmerült a hogyan tovább kérdése is, melyre az önkormányzattal közösen kívánnak választ találni. Felmerült, hogy jó lenne helyben tartani a diákokat, s ha ez sikerülne is, egyelőre talány, lesz-e Hévízen olyan csapat négy-öt év múlva, melyben megfelelő osztályban szerepelhetnek a tehetséges fiatalok.

(Forrás: Hévíz Tv)