MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Az egészségügyi dolgozók legnagyobb ünnepe
Az egészségügyi ellátásban érintett hévízi intézmények idén is megünnepelték a Semmelweis Napot. A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban az orvos szakmai tevékenységben kiemelkedő teljesítményt nyújtó két dolgozó Dr. Strecker Ottó Emlékérmet vehetett át, míg az innovációban élen járó munkatársak közül ketten Dr. Moll Károly Emlékéremben részesültek.

A reumakórház dolgozóit Dr. Hegedûs Lajos ügyvezető igazgató köszöntötte, aki felidézte az elmúlt egy év eredményeit. Hangsúlyozta, hogy az ágyszámok átstrukturálódása, a változó finanszírozás mellett a társaság kiegyensúlyozottan gazdálkodott. Nem voltak elbocsátások és nem jelentkeztek anyagi gondok. Szakmai szempontból sikerült előre lépni, hiszen konferenciákat szerveztek, szorosabban együttmûködést alakítottak ki a társintézményekkel. A Zala Megyei Kórház reumatológiai szakrendelésének biztosításába bekapcsolódtak a hévízi orvosok, az akkreditációs folyamat eredményeként pedig hivatalos képzőhellyé vált a Szent András Reumakórház. A minőségbiztosítás rendszerében is sikerült előre lépni, ami a mindennapokba beleivódva gördülékenyebbé teszi a munkát. – Büszke vagyok a munkatársak szakmai felkészültségére. Számos pozitív visszajelzést kapok, s a vendégek elégedettsége pedig olyan versenyelőnyt jelent, melyet folyamatosan fejlesztenünk kell – mondta Dr. Hegedûs Lajos. Az intézmények sok hûséges munkavállalója van, ami kiderült a törzsgárda tagok felsorolásából. A kiváló teljesítményt nyújtó dolgozók a korábbinál magasabb létszámban részesültek ügyvezető igazgatói dicséretben. A kórház által alapított legmagasabb szintû elismerést az elődökről elnevezett emlékérmek képviselik. Dr. Strecker Ottó Emlékérmet vehetett át Homoki Mária osztályvezető főorvos valamint Dr. Kránicz Ágota főorvos. Dr. Moll Károly Emlékéremben részesült Pintérné Mózner Anna fizioterápiás asszisztens és Kertai Sándor laboratóriumvezető.
Az önkormányzat intézményei közül a Hotel Aquamarin gyógyászati részlegében is megemlékeztek a Semmelweis Napról. Munkája elismeréseként ajándékkosarat vehetett át Heincz Veronika és Tóth Ágnes gyógymasszőr, Venczel Balázsné orvos-írnok valamint Budai László fürdőmester. A Teréz Anya Szociális Integrált Intézmény egészségügyi szakterületének dolgozói közül Kozma Zsuzsanna védőnőt, Tikk Imréné szociális ápolót és Csombó László gépkocsivezetőt, betegszállítót részesítették ajándékban.
(Hévízi TV)

(Forrás: HÉVÍZI TV)