MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Az egymilliomodik látogatót köszöntötték
Rekordot döntött idén a hévízi tófürdő látogatottsága. Szombaton az egymilliomodikként jegyet váltott fiatal párt köszöntötte Dr. Hegedûs Lajos főigazgató és Hatos Endre fürdőigazgató. A Hetes Házban eltöltendő hosszú hétvégére szóló ajándékot – kellőképpen meglepődve - a Szigetmonostorról érkezett Kovács Attila és Tatán élő párja, Husz Kata vehette át.

Egy év alatt egymillió vendég még nem fordult meg a Hévízgyógyfürdő Kht. által üzemeltetett fürdőkben, így az örömteli alkalomnak külön figyelmet szentelt a menedzsment.
– A látogatók arányát tekintve ugyanakkora esélye volt annak, hogy magyar lesz a rekordszámot jelző vendég, mint német vagy más nyugati ország lakója. Külön örülünk annak, hogy épp egy fiatal magyar pár lépett be. Szerencsére sok a hazai látogatónk, egyre többen választják célpontul Hévízt, s ha csak egy hosszú hétvégét is töltenek itt, minket is felkeresnek – ismertette Dr. Hegedûs Lajos főigazgató, miután átnyújtotta a Hetes Házba szóló utalványt. A hölgynek egy csokor virág, a fiatalembernek pedig Hévíz Város Bora is kijárt meglepetésként. Husz Kata Tatán él kisfiával, de jól ismeri Hévízt. – Édesapám itt él a családjával. Félévente igyekszünk meglátogatni, s akkor a fürdést sem hagyjuk ki a programból. Nem tudunk olyan gyakran jönni mint szeretnénk, hiszen háromszáz kilométer a távolság, a kisfiam pedig még csak két és fél éves – mondta Kata, aki most egy hétvégére magával hozta párját is. Kovács Attila Szigetmonostoron lakik, s első alkalommal ismerkedett a várossal. – Nagymamámtól sokat hallottam Hévízről, ő gyakran jött ide fürödni, magam még nem sok mindent láttam. Éjfél körül érkeztünk meg és délelőtti programként mindjárt a fürdőlátogatást iktattuk be. Erre a meglepetésre igazán nem számítottunk. Amint lehet ismét visszatérünk, élve a kényeztető hétvégére szóló meghívás lehetőségével. Kata szerint erre nem kell sokat várni, ő úgy tervezi, hogy még idén ismét Hévíz lesz az úti céljuk.

(Forrás: HÉVÍZI TV)