MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Az SZ-L BAU értesítése a belvárosi rekonstrukcióról
Értesítjük a Tisztelt lakosságot, és üzlettulajdonosokat, hogy a gazdaság élénkítése, a közösségi kulturális funkciók és a városi környezet minőségi fejlesztése Hévíz városközpontjában projekt kivitelezését, cégünk, az SZ-L BAU KFT . (Tapolca, Gyulakeszi út.8.) végzi. Munkaterület átadásra 2010.február 1.-én került sor. A kivitelezés befejezése, 2010 június 30.-ra van tervezve.

A munkálatok érinteni fogják a Rákóczi utcát, Erzsébet Királyné utcát, Festetics teret, Deák teret, Gyöngyvirág közt, valamint a Rákóczi utca végén lévő Rózsakert éttermet.
A munkálatok során az utcákban az összes fa ki lesz vágva, helyettük új fák lesznek telepítve.
Az útburkolat teljes szélességben - a járda részt is ideértve -, elbontásra kerül. A bontási munkálatok nagy zajjal és porral járnak majd. Az új burkolat alá új alépítmény készül, minek kapcsán jelentős lesz a nagy teherautók, munkagépek mozgása, jelenléte.
Párhuzamosan új csapadékcsatorna, öntöző rendszer, térvilágító hálózat is épül. Az építés során számítani kell időszakos áramkimaradásra, ivóvíz szolgáltatás esetleges kimaradására, mivel a bizonytalan helyen húzódó közmûvek sérülhetnek.
A munkálatok során folyamatos forgalomkorlátozásra kell számítani.
Az üzletek árubeszállítását igyekszünk minél jobban biztosítani, de előfordulhatnak olyan időszakok, amikor jármûvel az üzletek 50 m-en belül nem lesznek megközelíthetőek.
A munkálatok az Erzsébet Királyné utcában és a Rákóczi utcában a fák kivágásával kezdődnek meg február 16-tól.
Kérjük a lakosság és az üzlettulajdonosok türelmét, megértését, együttmûködését.

Tisztelettel: SZ-L BAU KFT. (8300 Tapolca, Gyulakeszi u.8.)

(Forrás: SZ-L BAU KFT. )