MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Az újságírók szövetsége ismerkedett Hévízzel
A Magyar Újságírók Országos Szövegségének tagjait látta vendégül Hévíz study tour keretében a közelmúltban. Az újságírókat fogadta Papp Gábor polgármester, valamint Horváth Orsolya, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője és Lajkó Ferenc, a Hévízi Szobakiadók Szövetségének elnöke is.

A vendégek megtekintették a tófürdőt és a Festetics Fürdőházat, megismerkedtek a szobakiadók szövetségének rendszerével, tevékenységével, meglátogatták a termelői piacot, valamint előadásokat hallgattak meg a TB támogatott kezeléseket, gyógykúrák lehetőségét illetően Hévíz Város Orvos Nagykövete, dr. Horváth Bernadett tájékoztatásában, Máté Zoltán természetgyógyászat pedig gyakorlati bemutatóval egybekötött előadást tartott.

Füzesi Lászlóné képviselő, a hévízi városvédő egyesület elnöke a Berki sétány különleges világát mutatta be, Halász Gábor, a Festetics Mûvelődési Központ igazgatója a városi programokról tartott ismertetőt. A programsor múzeumlátogatással, egregyi sétával, a romkert meglátogatásával folytatódott, de kerékpározásra, golfozásra és sétahajózásra is nyílt lehetőségük a vendégeknek.