MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Bajnoki cím – duplán
A labdarúgó NB III Bakony csoportjában már az utolsó előtti fordulóban, hazai pályán megszerezte a bajnoki címet a Hévíz FC. Így a zöld-fehérek ősszel már az NB II mezőnyében folytathatják a küzdelmeket A helyi sportkör még egy bajnokot avathatott, hiszen az országos serdülő bajnokságban szereplő U 13-as korosztályú csapat is aranyérmet szerezett. A fociünnep a héten folytatódik. Június 10-én, szerdán 17.30 kor az NB II bajnoka az FTC lép pályára Hévízen az NB III bajnoka ellen.

Az U 13-as csapat már a szombati hazai mérkőzés előtt bebiztosította magának a győzelmet. Teljesítményüket jelzi, hogy a szezonban 96 gólt rúgtak és mindössze 16-ot kaptak. Kockázat nélkül léphettek pályára a Pápa ellen, ám a 8:0-s végeredmény igazolja, hogy az utolsó találkozón is az eredményes játékra törekedtek. A lelátókon nem csak a szülők bíztatták a gyerekeket, az NB III-as csapat szurkolói közül is sokan kíváncsiak voltak az utánpótlás korosztály játékára és az éremosztásra.
A kicsik után pályára lépő felnőttek számára az volt a kérdés, sikerül-e már itthon dûlőre vinni a bajnoki cím sorsát vagy várni kell az idegenbeli utolsó fordulóig, ami Ajka-Padragkúton vár a csapatra. A soros ellenfél a Lipót, az első félidőben még tartotta magát, hiszen 1:1-es eredménnyel fordultak a csapatok. A második játékrészre azonban elfogyott a vendégek ereje és a szezonban végig veretlen Hévíz 4:1 arányú győzelmet harcolt ki. Mladen Covic és Horvát Gyula két-két gólja garantálta, hogy Glázer Róbert vezetőedző és csapata hazai pályán örülhessen az NB III Bakony csoportjának bajnoki címéhez. Az éremátadó természetesen ünneplésbe torkollott. Vértes Árpád polgármester, Dr. Hegedûs Lajos a labdarúgó szakosztály elnöke és dr. Alberti Sándor, a Hévíz SK elnöke egyaránt úgy nyilatkozott, hogy a sikerrel új fejezet nyílt a hévízi labdarúgás történetében.

(Forrás: Hévízi TV)