MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ballagás és évzáró
Elballagott az Illyés Gyula Általános és Mûvészeti Iskolától az intézmény három végzős osztályának ötvennégy tanulója. A diákok többsége gimnáziumban folytatja tanulmányait, csaknem ilyen népszerûek a középiskolák, míg szakmunkásképzőbe mindössze egyetlen végzős iratkozott be. Idén négy jelölt közül Tatár Attila 8. Z. osztályos tanuló részesült az Illyés Plakett elismerésben.

A választáskor nehéz helyzetben volt a tantestület, hiszen a kitûnő tanulók közül is a legeredményesebbet kellett választaniuk, így a versenyeredmények döntötték el, ki is részesüljön az önkormányzat által alapított díjban. A kiemelkedő teljesítményekre való tekintettel azonban - rendhagyó módon - Vértes Árpád polgármestertől elismerést vehetett át a három további jelölt, Farkas Katalin, Jancsekity Vivien és Szarka Eszter is.
A ballagási ünnepséggel egybekötött évzárón kiderült, hogy a diákok tanulmányi eredménye kedvező. Mint Szarka László iskolaigazgató ismertette: az alsó tagozatban, ahol csak negyediktől szerepelnek osztályzatok a bizonyítványban harminchárom tanuló végzett kitûnő eredménnyel, a felső tagozatban pedig huszonkettő. Elégtelen osztályzatot egy diáknak írtak be, aki javíthat a pótvizsgán.

(Forrás: HÉVÍZI TV)