MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Bátorfi Csilla is oktatja a hévízi pingpongosokat
Németországi asztaliteniszezőkkel edzőtáboroznak a Hévízi Sportkör asztalitenisz szakosztályának tagjai.

A pingpongosok szombatig minden délelőtt, valamint – tekintettel a hőségre – esténként tartják közös edzéseiket az Illyés-iskola tornatermében.

  • Négy éve ápolunk aktív kapcsolatot egy németországi klubbal, őket látjuk most vendégül Hévízen – mondta Emecz Emil, az asztalitenisz szakosztály vezetője. – A német csapattal tartott két olimpikon is: Sabrine Winter és az olaszoktól nemrég a németekhez átigazolt, kínai származású Tan Wenling egyenesen a londoni olimpiáról érkezett Hévízre.

 

Bátorfi Csilla irányításával edzenek a pingpongosok, a kép jobb oldalán Tan Wenling olimpikon.

 

A szakosztály vezető elmondta: a pingpongot illetően a hévíziek is remekül teljesítenek, hiszen játékosaik NB II-es és NB III-as mérkőzéseken indulnak. A ma délelőtti edzésen Csiza Bálint, Nyirő József, Szalai Anna és Laposa Roland játszhatott a német csapat tagjaival, a hévízi „gárda” azonban folyamatosan cserélődik a házi mérkőzéseken.

  • Kiváló lehetőség ez az edzőtábor a mi játékosainknak a gyakorlásra, a felkészülésre, hiszen egymás játékát már megszokhatták, most azonban teljesen új, akár váratlan helyzetek, „ismeretlen” játékosok elé kerülnek, ráadásul olimpikonokkal is játszhatnak, ami óriási dolog mindannnyiunk számára.

 

A német csapat tagjai és a hévízi játékosok számára kiváló lehetőség ez a tábor a továbbfejlődésre.

 

Az sem elhanyagolható szempont, hogy az asztaliteniszezők olyan edzők irányításával készülhetnek az edzőtáborban, mint Holló Zsolt volt magyar válogatott, Gárdos Péter, a híres testvérpáros, Krisztián és Róbert édesapja, a BSE csapatának egykori irányítója, vagy Bátorfi Csilla, az öt olimpián részt vett kilencszeres Európa-bajnok, négyszeres vb-bronzérmes asztaliteniszezőnk.