MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Bemutatkoztak a Hévíz Színpad táncosai – adventi jégünnep
Mint eddig minden hévízi adventi hétvége, úgy a mostani is tartogatott meglepetést a piactérre látogatóknak.

Szombaton mutatkoztak be először a Hévíz Színpad modern tánc szakkörének ifjú táncosai, akiknek mûsor koreográfiáját Tóthné Bogdán Ottilia táncpedagógus állította össze és tanította be.

A leányok az alkalomhoz illően hópihe- és Mikulás táncot adtak elő, kíváncsi szemek kereszttüzében; ez volt a csoport debütálása, így érthető, hogy nagyon sok szülő, nagyszülő, osztálytárs kísérte figyelemmel az első komoly szereplést. A gyerekek és fiatal hölgyek produkciója igazán tetszést aratott, a siker a csapatnak egészen biztosan további lendületet fog adni munkájához.

Szintén a Hévíz Színpad keretein belül „dolgoznak” a Helikon Rádióból már jól ismert Szájhősök, akik ugyancsak bemutatták saját szerzeményû számaikat a közönségnek ezen a napon. Különleges attrakciója volt fellépésüknek a kísérő táncosok rap-bemutatója – a fiúk megmutatták, hogy ők is vannak olyan ügyesek, mint a modern táncot bemutató leányok, még ha más is a stílus, amit képviselnek.

A bemutatók igazolták a közönségnek, hogy Hévíz igenis képes arra, hogy tehetségeket neveljen ki saját városából, akik bárhol, bármikor méltón képviselhetik Hévízt kulturális bemutatókon, szórakoztató programokon.

A szombati nap emellett több koncertet is tartogatott: fellépett a Zabszalma együttes,  a Csillag születi sztárja: Brrasch Bence, majd színpadra lépett Lola, s az estet fantasztikus hangulatú retro táncmulatság zárta.

 Ahogyan minden hétvégén, úgy most is igen népszerû volt a jégpálya: rengetegen korcsolyáztak, vagy éppen csak ismerkedtek e téli sport alapjaival. Fiatal párok, osztálytársak, szülők és gyermekek kacagtak, suhantak, estek-keltek, botladoztak a jégpályán; a lényeg azonban az, hogy nagyon jól látható volt: a város kínálta kikapcsolódási lehetőségekkel sokan kívánnak élni, és a hétvégék programkínálata valóban összehozza a barátokat, párokat, családokat. Mi más is lehetne fontosabb a karácsony előtti időszakban, mint az egymásra hangolódás, az együttlét örömteli pillanatainak megtalálása?

Nézze meg galériánkat!