MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Bencsik Péter az új elnök
A Hévíz SK elnöke és valamennyi vezetőségi tagjának lemondása után tisztújító közgyûlést tartott a civil szervezet. Az új elnök személyére csak a jelölőbizottság tett javaslatot, s az egyetlen jelöltet Bencsik Pétert, nyílt szavazáson, egyhangúlag választották elnökké. A Hévízen élő új vezető szorosabbra kívánja fûzni a kapcsolatot a szakosztályok között valamint nagyobb hangsúlyt kíván helyezni a szabadidő- és tömegsportra.

A tisztújító közgyûlés napirendjeit az idei évi beszámoló nyitotta. Alberti Sándor leköszönő elnök a pénzügyi helyzet mellett a szakosztályok eredményeit is ismertette. Kitért arra, hogy lemondásának hátterében semmiféle kényszerítő körülmény nem volt, már egy éve fontolgatta ezt a lépést. Papp Gábor polgármester megköszönte a sportkör eddigi vezetésének, a város korábbi képviselőtestületének, és polgármesterének munkáját. Hangsúlyozta, hogy a sportot legalább akkora összeggel kívánják támogatni, mint eddig - ha nem többel. A korábbi viták elkerülése érdekében körültekintőbben mérik fel a szakosztályok támogatási igényét és jobban figyelemmel kísérik az átadott pénz felhasználását. Nyitottak az új szakosztályok alapítása felé, az infrastruktúra javítására pedig egy ötéves akciótervet dolgoznak ki. – Az elképzelések komolyak. Nem kell elhinni azokat a pletykákat, hogy a vezetés a város sportját nem akarja fenntartani – zárta szavait Papp Gábor.
Ezt követően választotta elnökké a közgyûlés Bencsik Péter, akit előrevetítette, hogy hamarosan koncepcióba foglalja a Hévíz SK megújítását célozó terveit. A korábban kilenc tagú elnökséget hat fősre szûkítette a tisztújító közgyûlés. A testület tagja lett Baráth Zsolt, Buza Barnabás, Damina László, Papp Gábor, Szántó Kata és Varga Róbert. Az ellenőrző bizottság tagjává választották Karabély-Soós Ritát, Vajda Tamást és Keszthelyi Pétert. A fegyelmi bizottság három tagja Lancz Katalin, Fejérvári Ferenc és Szőcs Norbert lett.
A közgyûlés zárásaként Dr. Iglódi Endre levezető elnök - különböző kategóriákban - saját kezdeményezésû sportdíjait adta át a kiválasztottaknak.

(Forrás: Hévízi TV)