MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Bormustra, paródiák, meghökkentő versek a borünnepen
Nagyszabású koncertekkel, ízletes, minőségi borkínálattal indult hétfőn az I. Hévízi Borünnep. Az első napon szakértő zsûri kiválasztotta azt a hat borfajtát, melyet a hét végén, szombaton és vasárnap zajló borszemináriumon a közönség számára is bemutatnak.

A szakmai programok mellett a szórakoztató rendezvények is elkezdődtek hétfőn.

 

A bormustrán kiválasztott hat legjobb bor.

 

Minden napra jut nagyzenekaros koncert a Deák tér közönségének. Hétfőn a KFT zenekar volt a város vendége. A zenekar az idei évre nagyon kevés koncertet vállalt, ezek egyike volt a hévízi. A „kifestett fapofák” nem okoztak csalódást a közönségnek. A fanyar humor, a meglepő zenei fordulatok, na és a meghökkentő csattanójú vagy épp témájú versek a zenekar 30 éves történetéből Hévízen is felvonultak, remek hangulatot és jókora derültséget keltve.

 

Időnként fapofával, fanyar humorral, meghökkentő versekkel - színpadon a KFT zenekar.

 

Hatalmas tömeget vonzott a borünnep második napjának sztárfellépő zenekara, az Irigy Hónaljmirigy, amely ugyancsak teljes létszámban érkezett hozzánk, szokásos paródiáival, show-jával.

 

Az Irigy Hónaljmirigy show-ja.

 

Ma az Edda-rajongók örülhetnek, hiszen a nagy múltú zenekar híres számai hangzanak el nálunk, de jön majd a Charlie Band, Demjén Rózsi, Dolly és sorolhatnánk a nagy neveket. Az ismert sztárok mellett helyi, fiatal tehetségek is helyet kapnak a színpadon, játszik többek között a Jóindulat zenekar, vagy a Hévízen is Csillag születhet verseny abszolút győztese, Szakonyi Milán.

Szeretettel várunk mindenkit!