MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Borünnep másodszor – hasznos tudnivalók!
Augusztus 16-án kezdődnek városunkban a II. Hévízi Borünnep programjai. Öt napon át számos izgalmas, színvonalas produkció várja a közönséget a Deák téren, s természetesen a borok is aktív szereplői lesznek ennek az időszaknak.

A Hévízi Borünnep programjai ingyenes tekinthetők meg, ez alól kivételek a borszemináriumok, melyekre azok előadás jellege miatt belépődíjat kell fizetni.

 

A rendezvényeket remekül foglalja össze az idén első alkalommal kiadott négynyelvû programfüzet, melyet a hévíziek postaládáikban találnak meg, a vendégek pedig a standokon juthatnak hozzá.

 

Városunk honlapján a programok menüpont alatt minden napra vonatkozóan megtalálják a fellépők nevét, a rendezvények kezdetének időpontját.

 

A rendezvény egyik legfőbb attrakciója, a borkóstolás korszerû és esztétikus formában válik lehetővé: a borházak mellett felállított központi információs és pohármosó standon kaució ellenében hozzájuthatnak vendégeink a borünnep poharához, amelyet a letétbe helyezett pénz ellenében akár meg is tarthatnak, emlékként. Az üvegpoharakat a standon díjmentesen el is mossák.

 

Az autók elhelyezéséhez a cikkünk végén található térkép nyújt segítséget. A jármûvel érkezőknek elsősorban a nagyparkoló igénybe vételét ajánljuk, ahol a parkolás az első órában ingyenes, a továbbiakban óránként 100 forintba kerül. A jegyeket a belépésnél kapják meg az autósok, s a kilépés során kell kiegyenlíteni az összeget, a jegyek kiadásáról automata gondoskodik.

 

A belváros területén elsősorban a mozgáskorlátozottak számára tartunk fenn parkolóhelyeket (ezeket a térkép jelöli), a további parkolási lehetőségekről a mellékelt térkép ad tájékoztatást. Ezekben a parkolókban 200 forint óránként a parkolási díj.

 

Nemzeti ünnepünkön, augusztus 20-án az egész város területén díjmentesen vehetők igénybe a parkolóhelyek.