MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Bővítenék a Teréz Anya Szent András utcai épületét
Rendkívüli ülést tartott január 5-én a képviselő-testület. A városvezetők törvényi előírásnak eleget téve döntöttek arról, hogy felbecsültetik a Hotel Aquamarin apport területeit, illetve ezek eszköz állományát, ugyanakkor állást foglaltak amellett, hogy továbbra is biztosítják a szálloda folyószámla hitelkeretét.

A Teréz Anya Szociális Intézmény Szent András utcai épülete felújítására, bővítésére vonatkozóan pályázat beadásáról is döntés született. Ezzel kapcsolatosan a szomszédos telkek megvásárlásának igénye is felvetődött, mivel a város és az intézmény egyértelmû célja a demens betegek méltó körülmények közötti elhelyezése, elkülönített módon e betegek magasabb szintû ellátásának biztosítása. A pályázat kapcsán tervezett demens részleg megvalósításával ágyszám emelés is együtt járna.

Bruttó 60 millió forintért megvásárolja a város a polgármesteri hivatal épületében található mûszaki boltot, a funkciók későbbi meghatározásával. Az egyik esetleges cél kormányablak létesítése az épületrészben.