MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Büki és hévízi szobakiadók együttműködése
Együttmûködési megállapodást írt alá november 26 -án a Büki Szobakiadók Szövetsége és a Hévízi Szobakiadók Szövetsége.

A büki Partnerség Napján Németh Sándor, Bük város polgármestere és Tóth Béla, a Büki Szobakiadók Szövetsége elnöke köszöntõje után Lajkó Ferenc, a Hévízi Szobakiadók Szövetsége elnöke ismertette a megállapodás tartalmát, majd a felek aláírták az okiratot. Ezt követõen a büki polgármester tartott tájékoztatót a Bükön folyó fejlesztésekrõl, majd egy séta során ezeket a projektelemeket az õ kalauzolásával tekintették meg az átalakuló városban. A vendéglátók bemutatták a Büki Gyógyfürdõ Zrt. létesítményeit is.

A Hévízi Szobakiadók Szövetségét Lajkó Ferenc elnök, Herczeg Zoltán titkár és Hermann Katalin, Bruncsicsné Szekér Andrea, Kurucz Gabriella, Verebélyi Vilmos elnökségi tagok képviselték. 

A megállapodásban a felek közös célként fogalmazták meg a magánszállásadók képviseletét, tevékenységük elősegítését a két régióban. Ennek során partnerségi kedvezmény-hálózatot alakítanak ki a tagok között, a felek kölcsönösen informálják egymást a tudomásukra jutott fejlesztési, pályázati lehetőségekről, egyúttal mindkét civil szervezetnél a tagokat aktívan bevonják a fejlesztési, pályázati programokba, összehangolják tevékenységüket a Magánszállásadók Országos Szövetségében.  Elhangzott: a két egyesület elnöksége félévente rendszeresen megbeszélést tart, ahol közösen értékelik a tapasztalatokat és összehangolják a kapcsolatépítést.