MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Csillagok gyúltak – lezajlott a tehetségkutató első elődöntője
Kicsinek bizonyult a városháza díszterme a Hévízen is csillag születhet első elődöntőjén: a földszintet szinte ellepték a fiatalok – fellépők, rajongók, kíváncsiságból érkezők; no és a családtagok, akik gyermeküket, unokájukat, párjukat kísérték el a Hévíz Színpad által szervezett tehetségkutató verseny első megmérettetésére.

Közel harminc produkció mutatkozott be a zsûri előtt január 28-án. Keresztes Ildikó rockénekes, Vincze Lilla (Napoleon Boulevard), D. Nagy Lajos (Bikini), Tóthné Bogdán Ottília (Hévíz Színpad táncpedagógus), Halász Gábor (Festetics György Mûvelődési Központ igazgatója), valamint a rendezvény ötletét adó és annak fővédnökségét vállaló Papp Gábor polgármester értékelte a fiatalok fellépését. A zsûri komoly szakmai útravalót adott minden résztvevőnek, és bár kritika is számos esetben elhangzott, az mindenképpen segítő szándékkal jelezte a bemutatók esetleges hiányosságait, gyenge pontjait. Ahogyan azonban a zsûri tagjai fogalmaztak: az alapvető cél az volt (és lesz), hogy megtalálják azokat a „kis csillagokat”, akik itt, helyben, szûkebb vagy tágabb környezetünkben élnek, és minden esélyük megvan arra, hogy felragyogjanak; akár a tehetségkutató rendezvényen, akár később, egyéb helyi rendezvények során. Mert több olyan produkciót is láthatott, hallhatott a közönség, mely a zsûri helyi tagjainak véleménye szerint kiválóan alkalmas arra, hogy azokkal a hévízi színpadon, a hévízi rendezvényeken közönség elé lépjenek.

A versengést levezénylő Szájhősök maguk is egy korábbi tehetségkutató verseny „eredményei”, így ők voltak az élő példa arra, hogy a tehetséggel igenis ki lehet emelkedni.

S hogy kik az esélyesek arra, hogy tehetségként, „csillagként” tartsuk őket számon, vagyis, kik azok, akik továbbjutottak a márciusi döntőbe?

A Jóindulat zenekar, Torma Tamás, Szakonyi Milán, Nagy Loren, Kvárta Mátyás, Csongrádi-Szuper Viktória, a Rezidance tánccsoport legifjabb és junior csapata, Solymosi Péter, a Mazso-girls, a Lond and Black együttes, Benke Éva, Horváth Laura, az Ezeregy rózsa kertje tánccsoport, Gönye Franky, Kozma Alex, Bedics Tünde és a WH Tánciskola egészen biztosan ott lesz a döntőben. A februári, második elődöntőn pedig újabb tehetségekkel gyarapodik a döntőbe jutottak csapata.

Nézze meg galériánkat!