MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Diák polgármester az Olümposzon
Görögországi nyaralással kezdődött az új tanév Hévíz nyár elején megválasztott diák polgármestere, Sáfár Anna számára. Az Illyés-iskola nyolcadik osztályos diákja ugyanis augusztus legvégén utazott el az Andromeda Travel felajánlásával a Legyél Te is Polgármester Hévízen! kampány győztesének járó útra, melynek célja az észak-görögországi Makrigialos település volt.

Anna tíz napot töltött itt édesanyjával, utazásukat és szállásukat a szponzori felajánlás segítségével oldották meg. A diák polgármester számára óriási élmény volt ez a jutalom nyaralás.

  • Soha nem voltam még tengerparton, így ez már önmagában is hatalmas élmény volt nekem… természetesen alaposan ki is használtam a vízközelséget. Sós volt a tenger, de nagyon…ahogy a hátamra feküdtem a vízen, az megtartott…olyan érdekes volt.

Anna megismerkedett a görög konyha remekeivel  is.

  • Gyrost ettem gyrossal – mondja nevetve, de megkóstoltam a tenger gyümölcseit is… a polip rágós volt, a kagyló meg…húú, hát az sem volt az igazi nekem – árulta el ehhez kötődő élményeit.

 Az ifjú hölgy édesanyjával és a velük ott tartózkodó magyar csapattal számos kirándulást is tett a környéken, s meglátogatták az Istenek lakhelyét, az Olümposzt is.

  • Ez volt a legcsodálatosabb. Az Olümposz. Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla…

Természetesen a szeptember első hete után hazatérő Annát iskolatársai is alaposan kifaggatták élményeiről, s Anna a facebook-oldalán elhelyezett képes segítségével szívesen megosztja élményeit minden érdeklődővel.