MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ebösszeírás kezdődött

Tisztelt hévízi Ebtartók, kedves Gazdik!

Hévíz város közigazgatási területén 2018. április 1. – 2018. május 31. között, az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-ában foglaltak szerint, ismételten ebösszeírásra kerül sor.

Az ebek tulajdonosainak/tartóinak ebenként egy „Eb bejelentő lapot” kell kitölteni az eb oltási könyve alapján, és azt személyesen vagy postai úton a Hévízi Polgármesteri Hivatal részére (8380 – Hévíz, Kossuth L. u. 1.) vagy elektronikusan (szkennelve, aláírva) ebnyilvantartas@hevizph.hu e-mail címre visszajuttatni.

Az ebösszeírás során az ebtulajdonosok- és tartók számára az adatszolgáltatás kötelező, ezért a korábban már bejelentett kutyák esetében is újra teljesíteni kell.

Az eb bejelentő lap leadásának határideje: 2018. május 31.

Felhívom a Tisztelt Ebtartók figyelmét, hogy aki az adatszolgáltatási kötelezettségnek nem tesz eleget, az ebenként 30.000,- forint állatvédelmi bírság megfizetésére kötelezhető.

Az Eb bejelentő lap” elérhető a Hévízi Polgármesteri Hivatal honlapján http://onkormanyzat.heviz.hu/kozerdeku/hirdetmenyek vagy személyesen átvehető a Hévízi Polgármesteri Hivatalban (8380 – Hévíz, Kossuth L. u. 1.).

Köszönjük, hogy az adatlap visszaküldésével segítik munkánkat!

 

 

Hévízi Polgármesteri Hivatal