MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Edvin Marton élőzenei koncertje a hévízi gyógyfürdőn
Az Emmy-díjas hegedûmûvész, Edvin Marton élőzenei koncertet ad Hévízgyógyfürdőn 2008. augusztus 19-én. A tavon nagyszabású lézershow kíséri majd mûvész és a Monte Carlo Orchestra mûsorát. A koncert során Vivaldi, Paganini és Puccini mûvei mellett Edvin Marton saját szerzeményeit is előadja világhírû Stradivari hegedûjén.

A Hévízgyógyfürdő Kht. által szervezett, nyári koncertsorozat legjelentősebb állomásához érkezik: 2008. augusztus 19-én Edvin Marton élőzenei koncertet ad látványos lézershow kíséretében a hévízi tavon. A világon ismert nyolc használatban lévő Stradivarius hegedû egyikén Edvin Marton Vivaldi, Puccini, Paganini és Liszt Ferenc világhírû darabjait adja elő a Monte Carlo Orchestra közremûködésével. A koncert során világkörüli utat tehetünk az Emmy-díjas mûvész saját szerzeményeivel: Bellydance, Love in Venice, Ibiza, Rio Carneval. A show a speciálisan programozott fényeffektusok, a klasszikus zene és a varázslatos helyszín páratlan kombinációja.
Edvin Marton Moszkvában, Budapesten, New Yorkban és Bécsben végezte zenemûvészeti tanulmányait. 1997-ben kivételes tehetsége elismeréséül élete végéig szóló használatra megkapta a világon ismert nyolc Stradivarius egyikét, miután megnyerte a C.A.O. Unique nemzetközi hegedûversenyt.

Edvin Marton koncertjének időpontja: 2008. augusztus. 19. 20:30
A koncert helyszíne: Tófürdő (Hévíz, Schulhof Vilmos sétány 1.)


Az Edvin Marton show-ra a Tourinform irodában (Hévíz, Rákóczi u. 1.), valamint a Tófürdő pénztáraiban lehet a jegyeket megváltani. Jegyárak: Ülőhely 4500 vagy 3000 Ft, állóhely 1500 Ft.



A koncert-sorozat meditatív zenével zárul

A Hévízgyógyfürdő Kht. nyári koncert-sorozatának következő, és egyben utolsó vendége Jeszenszky István lesz, akinek „Gyógyító varázshangok” címû mûsora különleges élményt nyújt majd mindazok számára, akik 2008. szeptember 6-án ellátogatnak a hévízi gyógyfürdőbe.



További információ: www.spaheviz.hu



A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Kht.

A Hévízi Gyógytó a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltava. A több ezer éves tőzegfenekû gyógytavat egy 38 méter mélyen fekvő forrásbarlang - ásványi anyagokban gazdag, hideg és a meleg vizû - forrásai táplálják. A Hévízgyógyfürdő Kht. Magyarországon a legjelentősebb olyan egészségügyi szolgáltató intézmény, amely a gyógyítás mellett jelentős gyógy-idegenforgalmi tevékenységet is folytat. A gyógyfürdőt és a tavat üzemeltető kht. 2004 őszén alakult, a Magyar Állam 74, és Hévíz önkormányzatának 26 százalékos részvételével. A Szent András Reumakórház az 1964-ben alapított Állami Gyógyfürdőkórház utódja, ahol az évtizedek során a fokozatosan fejlődő gyógyítási tevékenység és modern technológia megteremtette a komplex balneoterápia alapjait.

(Forrás: x)