MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Egymilliomodikként a tófürdőn
Már november végén megdőlt a tófürdő látogatottságának tavalyi rekordja. Az idén a szegedi Zombori Györgyi lett a gyógytó egymilliomodik látogatója, aki párjával, Tóth Antallal Szegedről érkezett városunkba.

A vendégeket a Hévízgyógyfürdő Kht. főigazgatója, Dr. Hegedûs Lajos köszöntötte, s ajándékozta meg egy hosszú hétvégére szóló meghívással a Hotel Spa Hévízbe, valamint kisebb ajándékokkal.
- Tavaly fogalmazódott meg először az a gondolat, hogy megünnepeljük azt a vendéget, aki egymilliomodikként vált jegyet a tófürdőbe. Akkor december 8-án jelezték kollégáim, hogy megérkezett a látogató, de most már hetekkel ezelőtt figyelmeztettek, hogy közeledünk ehhez a küszöbszámhoz. Nagyon örülök, hogy éppen egy fiatal pár veheti igénybe a Kht. ajándékát, hiszen ez is azt igazolja, hogy évről évre egyre több fiatal látogatja a fürdőt – mondta a főigazgató.
- Korábban még nem jártam Hévízen, de nagyon szeretem a melegvizes fürdőket, így remélem élmény lesz számomra az itt-tartózkodás. Egy biztos, hogy ilyen fogadtatásra és meglepetésre nem számítottam – mondta Zombori Györgyi.
- Nagyon sokat hallottam a szüleimtől Hévízről, akik éveken át jártak ide, egy-egy hetet töltöttek el a városban, s mindig kellemes élményekkel tértek haza. Főleg ezért döntöttünk úgy: mi is kipróbáljuk – tette hozzá Tóth Antal.
- Azt tapasztaljuk, hogy egyre több a fürdőn a magyar vendég, ma már nagyjából 50-50 %-os a bel- és a külföldiek aránya. A fürdőzök száma is egyenletes emelkedést mutat. Tavaly az év végi záráskor egymillió-ötvenezernél álltunk meg, idén úgy gondolom ez a szám elérheti az egymillió-százezret is. Nem célunk persze az, hogy négy- ötmillióan keressék fel a fürdőt, hiszen ezt a létszámot el sem bírná a tó. A jelenlegi forgalom megtartása mellett arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink színvonalát emeljük, s ezzel együtt a bevételeinket is növeljük – mondta Dr. Hegedûs Lajos.

(Forrás: HÉVÍZI TV)