MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Egymillióval lett gazdagabb
A közelmúltban Hévízre érkezett a Szerencsejáték Zrt. „3 joker jókor jó helyen 1 millióért” szlogennel indított játéka. A jokerszámok megjátszását ösztönző akció áprilisban kezdődött, s azóta az ország több pontján megfordult az a televíziós stáb, melynek segítségével a kisorsolt szerencsepontokon – legutóbb Hévízen – lett valaki egymillió forinttal gazdagabb.

Az akció a város határát jelző táblánál indult, ahol közjegyző jelenlétében kisorsolták, hol lesz a játék helyszíne, s milyen feladatot kell a vállalkozó szellemûeknek teljesíteni.
-A Széchenyi és az Erzsébet királyné utcák sarkánál állítjuk meg a járókelőket, akiknek két kockával kell dobniuk úgy, hogy az egyik kocka hármat mutasson. Ha ezután olyan szelvénnyel is rendelkeznek, amelyiken három jokert megjátszottak, övék az egymillió forint – ismertette a játék feltételeit Somorai László a Szerencsejáték Zrt. marketing igazgatója: - Most már egyre többen tudnak a játékról, melynek indulása óta nagyon ritkán fordul elő, hogy olyat állítunk meg, akinek nincs ilyen szelvénye – tette hozzá az igazgató.
A szerencsepontnál az m1 mûsorvezetője, Istenes László választotta ki találomra a járókelők közül a játékosokat. Jelölt bőven akadt, sokan fel, s alá sétálgattak, hátha őket szólítják meg. Néhányakat éppen munka közben ért a kérdés, hogy megállnának-e egy millió forintért, s voltak olyanok is, akiknek az első feltételt még sikerült teljesíteni, csak éppen a megfelelő szelvénnyel nem rendelkeztek. Végül csaknem harminc megszólított után egy olyan fiatalemberre mosolygott a szerencse, akinek még lottó kettesnél nagyobb találata nem volt.
-Ma reggel nem gondoltam még, hogy ilyen szerencsésen alakul a napom. Épp a munkámat végeztem, amikor megláttam, hogy itt mit játszanak, gyorsan elugrottam, vettem egy szelvényt. Szerencsém volt, mert ki is választottak, s a kocka sem hagyott cserben – mondta a hévízi nyertes Balogh Roland, majd így folytatta: - Még nem tudom, mire költöm a pénzt, de egy biztos, igen jókor jött, s meglesz a családban a helye.
- Általában megkérdezzük a nyerteseinket, hogy ki mire fordítja a nyereményét. Többen a tartozásaikat rendezik belőle, van, aki a gyermeke iskoláztatására fordítja. Azt tapasztalom, hogy ezek az összegek jó helyre kerülnek – mondta Somorai László.

(Forrás: HÉVÍZI TV)